AIM radionica curs online

Noutăți

Era digitală și evoluția omului

Cu fiecare an devenim tot mai dependenți de tehnologie. Lucruri de neînchipuit în urmă cu 50 de ani, sunt aspecte comune ale vieții noastre, astăzi. Și dorim tot mai mult.

Milioane de cercetători din toate domeniile de activitate propun sute de soluții noi, în fiecare zi. Ritmul cu care tehnologia avansează este amețitor. Generațiile mai vechi țin cu greu pasul cu noile tehnologii care apar, iar copiii de astăzi vor ține tot mai greu pasul cu tehnologiile care vor fi inventate peste 20-30 de ani.

Știința a luat-o cu mult înainte, iar cei mai mulți se adaptează greu noilor aspecte din Era Digitală pe care o traversăm.

În această lume nouă. în care omul se pierde tot mai mult în realități virtuale, în lumea internetului, pare că și evoluția speciei noastre în tiparele naturale este pusă sub semnul întrebării.

Care este locul nostru, așadar, în această eră digitală? Mai multe răspunsuri în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Era digitală și evoluția omului

  1. Cu cat tehnologia devine mai avansata cu atat oamenii devin mai prosti! Tehnologia actuala consta DOAR in dezvoltarea smartphone-urilor, a dronelor, a armelor de razboi care tampeste tot mai multi oameni. In industria aerospatiala de-abia se observa o slaba miscare in privinta asta, dat fiind ca omenirea a ajuns pe luna in anii 60 sau cel putin se presupune ca a ajuns acolo si zic asta ca sa nu-i supar pe cei care zic ca nu a ajuns! In loc ca omenirea sa se concentreze pe cai de supravietuire, gen colonizarea altor planete si sisteme solare ea se concentreaza pe autodistrugere!!
    Tinand cont ca un gadget mititel are o putere de procesare mai mare decat hardware-ul unei navete Apollo care a ajuns pe luna, ar fi trebuit ca acum sa fim deja prin alte sisteme solare, dat fiind exponentul de dezvoltare a tehnologiei pana astazi! Oare nu cumva totul e cam dubios?

  2. non coment.Emisiune de exceptie ,minunat personaj domnul doctor.

  3. Ţeavă Gheorghe Geovani // 22 septembrie 2018 at 13:22 // Răspunde

    excelent!!!

  4. Ţeavă Gheorghe Geovani // 22 septembrie 2018 at 13:23 // Răspunde

    …illuminati…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii