Noutăți

Enigma migrațiilor. Despre inteligența Naturii…

Trăim pe o planetă fascinantă, o planetă plină de enigme. Cu toții am auzit, am citit sau am văzut lucruri surpinzătoare despre migrația animalelor, a păsărilor și a insectelor – migrații spectaculoase în care, animale pe care nu le cotăm prea inteligente, se deplasează mii sau… zeci de mii de kilometri, pentru ca în final să se întoarcă în același loc.

Ce anume face ca animalele și insectele să se orienteze atât de bine și pe distanțe atât de mari? Care sunt mecanismele puse în joc, care este motivația?

Deși oamenii de știință ne-au tot vorbit despre liniile magnetice care le ajută pe animale să se deplaseze pe distanțe lungi și să se întoarcă apoi acasă, invitatul acestui episod din emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii, prof. univ. Dr. Leon Zăgrean, consideră că  este mai mult decât atât. Care sunt concluziile deosebit de interesante la care a ajuns rămâne să descoperiți în această emisiune.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi vizionată în fiecare duminică de la ora 19:00 și, în reluare, miercurea de la ora 12:30 și sâmbăta de la ora 22:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii