Noutăți

Emmanuel Macron, favorit la președinția Franței, are în spate clanul sionist Rothschild și alături o nevastă cu 25 de ani mai bătrână decât el…

Franța se pare că nu va scăpa nici acum din strânsoarea sionistă și marxistă. După doi președinți evrei (Sarkozy și Hollande), agenți pe față ai așa numitei Noi Ordini Mondiale, omul cu cele mai mari șanse să devină președinte al Franței este un alt agent al globalizării, împins în față de familia Rotschild, una dintre celebrele familii sioniste care controlează finanțele lumii. Peste toate, tânărul Macron (39 de ani) are o soție de 64 de ani, o femeie care i-a fost profesoară în liceu. Nu știu cum vi se pare dumneavoastră, dar parcă e puțin ciudat ca la vârsta de 17 ani (cât avea Macron atunci când i-a promis profesoarei că o să o ia de nevastă) să îți dorești să iei de nevastă o femeie care, dacă se străduia puțin, putea să fie și bunică la acea oră… Peste toate, de câțiva ani, în Franța circulă și speculația că ar fi homosexual…

Dar iată ce spune presa românească despre acest personaj:

B1Tv: Candidatul la prezidențialele din Franța Emmanuel Macron s-a apropiat de politică cu ajutorul echipei Rothschild. Avea doar 30 de ani când s-a alăturat acestui imperiu financiar, dar era un debutant muncitor. Astfel, prin Rothschild, despre care se spune că e cea mai bogată familie din lume, Macron a ajuns să-l consilieze pe Thierry Breton, fost ministru al economiei şi apoi director executiv pentru tehnologie la Firma Atos, în achiziţia unei unităţi IT a Siemens în 2010. Patru ani mai târziu devenea chiar el ministerul Economiei al Franței, fiind considerat protejatul președintelui Francois Holande.

Bzb: Emmanuel Macron (39 de ani), marele favorit să devină noul preşedinte al Franţei, s-a însurat cu fosta lui profesoară de liceu. Macron i-a promis acesteia că se va căsători cu ea atunci când avea 17 ani! „Mi-a promis încă de la vârsta de 17 ani că se va însura cu mine. S-a ţinut de cuvânt”, a declarat soţia lui Macron, Brigitte Trogneux (64 de ani). Macron şi Trogneux s-au căsătorit în 2007, după ce candidatul la prezidenţialele din Franţa a curtat-o ani în şir pe fosta lui profesoară.

Flux24.roMacron e acuzat că ar avea o relaţie homosexuală cu jurnalistul Mathieu Gallet de la Radio France, o poveste care circulă deja de câţiva ani în societatea franceză. El a negat relația.

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii