Noutăți

Eminescu și Europa

 •  
 •  
 •  

Dacă lui Eminescu i-am lua o parte dintre articolele pe care le-a scris și le-am publica astăzi sub o altă semnătură, cu mici corecții pentru a actualiza limbajul, mesajul de acum aproape un secol și jumătate ar fi cât se poate de actual.

Eminescu, dincolo de calitatea lui de genial poet, a fost și un jurnalist inspirat, o voce respectată și temută în vremea lui. Adept al unei viziuni conservatoare, prin care încerca să convingă românii că avem nevoie de tradiții și identitate, chiar dacă adoptăm elementele civilizației occidentale, Eminescu a luptat pentru o România mai frumoasă, mai bogată și mai demnă, penalizând impostura și trădarea.

Oare dacă astăzi ar fi trăit printre noi, și-ar fi dorit o Uniune Europeană ca cea pe care o avem acum? Despre acest lucru voi vorbi în acest episod al emisiunii Adevăruri Tulburătoare cu generalul Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 22:00 și,în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

1 Comment on Eminescu și Europa

 1. Fapt extrem de puţin cunoscut de către publicul european şi chiar de către persoanele cu o cultură politică mai consistentă este că absolut tot programul pe care de la înfiinţare până azi se dezvoltă construcţia Europei Unite Federaliste îşi are originea şi izvorul necontenit de inspiraţie “umanistă şi progresistă” în Manifestul de la Ventotene al MARXIST-COMUNISTULUI italian Spinelli !
  După modelul titanului comunist Mordechai Levi cunoscut în istorie sub numele de scenă Marx a cărui eructări schizofrenice au fost numite inexplicabil Operă ce a fost adoptată şi pusă în practică cu preţul a multe zeci de milioane de vieţi timp de 170 de ani de diverşi criminali, atei şi psihopaţi, la fel şi modelul Manifestului de la Ventotene a lui Spinelli a fost preluat imediat după al doilea război mondial aproape intact de către cei 11 “părinţii fondatori” ai U.E. pentru construcţia “Europei Unite şi Libere”!!! Cât de “liberă” este azi în 2016 europenimea ne putem da seama doar urmărind reacţiile sovietoide, nervoase şi dispreţuitoare de tip Vîşinski ale Komisarilor şi Bruxelliştilor neomarxişti când se pune doar problema consultării perfect democratice a popoarelor prin cea mai pură expresie democratică, REFERENDUMUL !

  Deci, Această(!) U.E. este creaţia marxistă a lui Altiero Spinelli, mare guru MARXIST-COMUNIST(!) cu statuie în Bucureşti(!), care i-a “consiliat şi inspirat profund” pe 4 dintre cei 11 “părinţii fondatori” ai U.E.: Alcide de Gasperi, Paul-Henri Spaak, Schumann şi pe Jean Monnet. Spinelli a pervertit GRAV ideea de U.E. a naţiunilor în U.E. Federativă prin Manifestul de la Ventotene, MIŞCAREA PENTRU O EUROPĂ LIBERĂ ŞI UNITĂ, livrat pe piaţă la Milano încă din august 1943! DE ATUNCI PÂNĂ AZI, fără întreruperi este de fapt programul, platforma şi declaraţia de intenţie a Mişcării Federaliste(marxiste!) Europene.
  Deşi Spinelli s-a dus la întâlnirea finală cu marx, lenin şi stalin în 1986, Tratatul de la Maastrischt este de asemenea concretizarea mirobolantei sale “gândiri” internaţionaliste.
  Tot în onoarea comunistului Spinelli clădirea centrală a parlamentului european de la Bruxelles, cea mai mare dintre toate, îi poartă numele cu mândrie tovărăşească, marxistă!
  Cu doar câteva luni în urmă manifestul lui Spinelli în varianta adaptată puţin la sec.XXI a fost semnat în Parlamentul European de la Bruxelles de către europarlamentarii “români” Renate Weber, Mircea Diaconu “independentu’ ” şi de către Marinescu Marian Jean care astfel au consimţit desfiinţarea statului România !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii