Noutăți

Altă lovitură pentru UE. Elveţia îşi retrage oficial cererea de aderare la Uniunea Europeană

 •  
 •  
 •  

Camera superioară a Parlamentului elveţian a votat miercuri în favoarea retragerii cererii Elveţiei de aderare la Uniunea Europeană, relatează politico.eu şi dailymail.co.uk.

Decizia Camerei superioare a Legislativului elveţian validează votul similar dat în luna martie de Camera inferioară, transmite Agerpres.

Şi Islanda şi-a retras anul trecut cererea de aderare la Uniunea Europeană, iar britanicii se vor pronunţa joi prin referendum asupra rămânerii în blocul comunitar, notează Agerpres.

Citeste mai mult: adev.ro/o8wg8o

Nota mea: Ce-or fi știind aceste țări și noi nu știm? Pe ele nu le tentează “laptele și mierea” Uniunii Europene? Știm că atât elvețienii, cât și islandezii sunt foarte săraci și trăiesc de pe o zi pe alta!!! Păi, ei nu se gândesc la viitorul copiilor lor? De ce nu iau și ei exemplul României? Uite, în 1990, România nu avea datorii externe, avea o industrie funcțională, o agricultură care mergea bine, multe resurse neexploatate etc.

În urma colaborării cu țările prietene din Uniunea Europeană dar și cu americanii și rușii azi am intrat în rândul țărilor civilizate: avem datorii externe uriașe, mai tot ce înseamnă industrie importantă este a oamenilor de afaceri străini, am fost convinși să ne vindem pământul, să ne cedăm resursele… Dar nu am făcut-o degeaba! Azi avem o bază NATO pe teritoriul țării și, poate, o să ne mândrim cu onoarea de a ajunge carne de tun pentru americani, într-un eventual conflict cu rușii.

Ne mai lipsește încă ceva: pentru ca falimentul României să fie complet și să fim cu totul la mâna păpușarilor, mai este necesar să aderăm la moneda Euro și în felul ăsta să nu mai avem voie să ne tipărim noi banii! Patrioții care ne conduc muncesc pentru asta!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

1 Comment on Altă lovitură pentru UE. Elveţia îşi retrage oficial cererea de aderare la Uniunea Europeană

 1. Ha!!!
  Dar ati crezut vreodata ca cererea a fost pe bune!?
  Pe semne ca nu stiti “cine” este Elvetia!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii