Noutăți

Electrosmogul – Cauza numărul UNU a bolilor

Poate că este surprinzător pentru cei mai mulți acest lucru dar, conform specialiștilor, 50% din cauzele bolilor cu care se confruntă omul modern sunt generate de electrosmog (câmpurile electromagnetice emise de toate aparatele create de om). De aceea vedem din ce în ce mai mulți tineri bolnavi de cancer sau alte boli grave…

Pe locul doi în ierarhia cauzelor bolilor se află stresul, cu 25%, alimentația proastă fiind responsabilă de doar 15% din bolile cu care ne confruntăm. Nu întâmplător se spune că poți să fii vegetarian sau lacto-vegetarian pentru că, dacă ești stresat, regimul alimentar nu te scapă de boli grave!

Față de începutul secolului XX, expunerea noastră la câmpuri electromagnetice terestre a crescut de milioane de ori. Progresul tehnologic este atât de rapid încât omul nu își poate adapta structura fizică la noile provocări. De aici și problemele societății moderne – stres, depresie, frustrare, boli…

Dar oare putem face ceva pentru a ne integra mai bine în acest mediu nou și agresiv, pentru a ne proteja?

La această întrebare ne propunem să răspundem în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, difuzat la Nașul Tv.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii