Noutăți

Efectele izolării și închiderii economiilor din perioada Coronavirusului: 60 de milioane de oameni vor fi împinși în sărăcie extremă și vor trăi cu mai puțin de 2 dolari pe zi!!!

  •  
  •  
  •  

Izolarea și închiderea economiilor pe care le-au impus mai toate statele, vor produce pagube colaterale colosale. Ca dovadă, Banca Mondială lansează un avertisment teribil: “60 de milioane de oameni vor ajunge la sărăcie extremă și vor trăi cu mai puțin de 2 dolari pe zi”, ne informează BBC.

„Milioane de mijloace de trai au fost distruse, iar sistemele de asistență medicală sunt sub tensiune la nivel mondial. Estimarea noastră este că până la 60 de milioane de persoane vor fi împinse în sărăcie extremă – ceea ce șterge toate progresele înregistrate în atenuarea sărăciei în ultimii trei ani”, a spus David Malpass, din partea Băncii Mondiale, citează Mediafax.

Iar această nenorocire vine în contextul în care, oricum, aproximativ 10.000.000 (zece milioane) de oameni mor DE FOAME în fiecare an!!! Da, ați citit bine! (Vedeți statisticile globale AICI)

Cu alte cuvinte, numărul morților de foame va crește accelerat, numărul celor care vor muri din cauza unor boli pe care nu vor mai putea să le trateze se va mări exponențial, în timp ce populația a trei Românii va ajunge în sărăcie lucie, la nivel global. Desigur, alături de sutele de milioane care se găsesc și acum la limita subzistenței.

Deci, pagubele colaterale în morți vor fi mult mai mari decât cele provocate de Covid-19, chiar dacă punem la socoteală și oamenii care au murit de cancer, atac cerebral, diabet și altele, dar care s-au îmbolnăvit și cu noul Coronavirus, și pe care statisticile interesate ale sistemului îi marchează cu morți de Covid-19, ca să justifice izolarea populației.

Și atunci te întrebi dacă nu cumva soluția unor țări ca Suedia, care nu și-a închis economia și nu și-a ținut populația în case, cu forța, nu este cea mai bună! Da, a avut mai mulți morți raportați la populația țării decât alte state europene, însă, foarte probabil, după șase luni sau un an, când se va trage linie, răspunsul va fi: Suedezii au ales calea cea mai bună!

Problema măsurilor exagerate luate în cazul acestei pandemii, la nivel global (inclusiv în România unde avem 1.100 de morți, din care majoritatea au avut boli grave care nu le dădeau speranțe pentru prea multe zile de viață), pare să fie, după opinia fiului lui Donald Trump, o manevră politică a progresiștilor care controlează o mare parte a presei globale și care urmăresc scopuri politice majore, inclusiv căderea lui Donald Trump.

StirileProTv: “Coronavirusul va ”dispărea brusc, ca prin magie, și toată lumea va putea să redeschidă” după ziua alegerilor, afirmă Eric Trump, fiul cel mijlociu al președintelui Statelor Unite. Eric Trump a acuzat Partidul Democrat că a manevrat pandemia de Covid-19 pentru a-l împiedica pe tatăl său să se ocupe de mitingurile campaniei electorale, a spus el într-un interviu la Fox News, potrivit Business Insider.”

Concluzie de bun simț: Imaginea creată cu privire la noul Coronavirus este exagerată și ascunde o agendă politică care nu este spre folosul democrației. Dacă nu sunteți încă convinși, veți fi într-un an!

Daniel Roxin
https://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii