AIM radionica curs online

Noutăți

Easter Jeep Safari, cea mai dură competiție din lume pentru împătimiții de off road. Iată cum arată traseul… (galerie foto)

Situat în inima Platoului Colorado, Utah, în vestul Statelor Unite, Parcul Național Arches este cunoscut în întreaga lume pentru numărul mare de arcade de piatră formate prin eroziune. Numărul acestor formațiuni naturale înregistrate și vizitate este de aproximativ 2.000. Parcul se întinde pe o suprafață de 309 km², a fost declarat “monument național” în anul 1929, devenind ulterior, în anul 1971, “parc național”.

Terenul robust este marcat de sute de trasee de ciclism montan sau pentru împătimiții de off road. Un traseu deosebit de dificil, denumit „Răzbunarea Diavolului”, îi poartă pe cei mai experimentați șoferi în jurul unor arcade extrem de abrupte ce se întind pe mai bine de 10 km. În fiecare an, în zilele de Paște, sute de mașini complet echipate pentru astfel de întreceri participă la Easter Jeep Safari, o competiție care durează nouă zile și care este considerată cea mai grea din lume, atât din cauza concurenților cât și a terenului pe care se desfășoară.

hells-revenge-moab-10[2] hells-revenge-moab-4[6] hells-revenge-moab-9[2] hells-revenge-moab-8[2] hells-revenge-moab-5[6] hells-revenge-moab-6[2] hells-revenge-moab-3[2] hells-revenge-moab-2[2] hells-revenge-moab-11[6]

sursa: Trails.com / Everytrail.com / Moab Adventure Center


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii