Noutăți

E clar: Tara celor care si-au furat singuri caciula are nevoie de o revolutie. De una a constiintei!

 •  
 •  
 •  

Speranta unei transformări a societății românești prin intermediul reformelor pe care le-ar face vreun partid politic este o iluzie. De 27 de ani aceeași politicieni și urmașii lor, indiferent de partid, au furat, au mințit,  au vândut România.  Și o vor face în continuare. Toți la un loc, atât din opoziție,  cat și de la putere… Cu alte cuvinte, chiar nu are vreo importanta ca nu a câștigat altcineva alegerile de astăzi! Ei sunt cu toții frați!

În același timp, romanii au votat când cu dreapta, când cu stânga,  în speranța unei vieți mai bune. Peste toate,  60% dintre ei au renunțat sa o mai facă,  pentru ca nu mai cred în politicieni.

Totuși,  pe principiul ca fiecare popor are conducătorii pe care ii merita, ar trebui sa ne întrebăm dacă noi, romanii, meritam mai mult. La marele furt care a inceput in anii 90 au contribuit cu toții – și liderii, dar și muncitorii simpli care au furat din fabrici, alături de director sau șeful de secție,  tot ce s-a putut. Iar când îți furi singur caciula, nu te poți aștepta la un viitor prea bun…

România este, astazi, tara celor care si- au furat singuri căciulă, ieri. România este tara celor care după ce ca și-au furat căciulă,  nu își mai amintesc de acest lucru și au impresia, precum regele din poveste, ca o poarta mai departe pe cap. Dar nu, romanii nu doar ca au rămas fără căciulă,  dar au făcut și o zdravănă chelie, pe care nici implanturile nu ar mai putea sa o rezolve.

Și atâta vreme cât romanii nu vor înțelege ca sunt complici din prostie la crimele împotriva României, nu se va putea face nimic. Iar de neantizarea promovata de noul marxism cultural nu vom scăpa decât printr-o trezire a constiintei, printr-o trezire a sufletului colectiv al acestui popor. Convingerea mea!

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

5 Comments on E clar: Tara celor care si-au furat singuri caciula are nevoie de o revolutie. De una a constiintei!

 1. Asa este, Daniel Roxin, noi, care ne tragem din, odata, demult, cel mai spiritualizat neam de pe pamânt – dovada limba pe care o vorbim, ca o scrisoare a stra-stra-stra-bunilor nostri catre noi peste veacuri, impregnat cu cea mai adânca intelegere asupra lucrurilor spirituale – noi sa ajungem atat de pacaliti incat sa fi devenit cei mai furaciosi.
  Noi nu ne numim intamplator români, daca ceea ce spune acel clarvazator, Eugen Gâsca, este adevarat, numele nostru – sarcina noastra ca neam- este RUM-IN-YAH, adica sa ne nastem din nou in YAH (in Dumnezeu), prin IISUS HRISTOS. De aceea nu ne mai numim doar daci, pentruca am primit aceasta noua sansa extraordinara, sa primim in continuare inspiratie divina si suport divin cu galeata, ca sa stam si sa crestem in credinta. La inceput a fost CEVA, caci se pare ca noi am domolit prin crestinare valuri si valuri de asiatici, aceia dupa un timp ne-au apasat, ne-au jefuit. Mai incoace insa, in loc sa apucam cu amândoua bratele aceasta sansa, extraordinara, am tot cartit, ne-am tot invartit, am tot cautat sprijinul iluzoriu francez, englez, american,etc, ne-am lasat pacaliti cu margele colorate ca sud-americanii…
  Acum americanii ne-au acoperit tara de focoasele lor nucleare transformându-ne in tinta de razboi, ungurii ne “bat cu pumnul in masa” fara sfiala, ne sunt omorâti copiii prin tot felul de vaccinuri dubioase si prin educatie libertina, si multe altele, le stiti.
  Deja nu mai vad pentru români si o alta alternativa, in afara intoarcerii adevarate la Dumnezeu, deja este o chestiune de SUPRAVIETUIRE. Poate nu mai avem LUCRURI, totusi, “comoara noastra este cu noi”
  Doamne, iarta-ne, cat de naivi am putut fi!…

 2. Domnule Roxin, avem vreun exemplu de natie unde minciuna, coruptia si hotia sa fi fost atat de ample/adanci si sa isi fi revenit?

 3. Nu v-ati furat caciula ca sa ziceam asa ci ati gresit tot ce ati facut in procesul de autodefinire nationala. Nu ati vrut sa acceptati ca la fel ca si tarile nordice Romania nu este menita sa fie o tara capitalista (cum e USA) ci una socialista. Atata timp cat veti innota contra curentului nu o s aajungeti niciunde. Ce trebuie sa realizaze romanul este ca la fel ca multe alte tari/natiuni si el este unic si in consecinta nu are nevoie sa copieze de la altii un sistem sau altul ci sa isi creeze sistemul sau unic un sistem care sa i-se potriveasca. Prostia cea mai mare pe care ati facuto este ca ati intrat in Europa prea devreme si prea nepregatiti, ati acceptat prea multe ajutoare care au venit cu legi contra intereselor natiunii. La ora asta nu puteti decat sa renuntati la a mai exista ca natiune SAU sa iesiti total sau partial din EU si sa va re-nationalizati resursele naturale, sa re-negovciati contractele externe si sa re-incepeti sa re-contrsuiti ce va lasase Ceausescu ca mostenire …o INDUSTRIE de talie mondiala. Daca nu o faceti pe ultima o faceti pe prima …intre cele doua solutii nu este nimic decat timp.

 4. Adevarat.
  Greu de schimbat
  Comunisti iau omorat pe sfinti.
  Putini oameni adevarati au mai ramas.

 5. De cand e hot romanul? De cand e romanul mincinos?? Astea sunt sloganurile mizerabile ale unor manipulatori ordinari care tocmai cu minciuna si hotia se ocupa, totul prin inducerea ideii ca romanul e cel mai mizerabil om al planetei. Altfel cum ar putea deveni sclav, daca nu desconsiderandu-se, pentru a-si accepta “soarta” pe care i-o traseaza altii?
  Fura romanul acum o suta de ani? Acum doua sute? Acum 2 milenii? Mintea atunci, minte si acum? Toata povestea asta cu hotia incepe de fapt in perioada comunista, unde romanul “fura” ce-i al lui pentru a supravietui regimului. Chiar daca efectele acelei epoci nu au trecut inca, valorile inversate, lipsa simtului datoriei, delasarea etc, NU POATE deveni caracteristica unui popor, un defect de cateva decenii, caci trebuie raportat la intreaga lui istorie.
  Asa ca, trebuie cautat defectul dintotdeauna al romanului, care insa n-are legatura nici cu minciuna, nici cu hotia, nici cu coruptia(altii sunt mult mai corupti). Eu cred ca problema dintotdeauna a romanului este individualismul exagerat(eu iubesc individualismul fiind liberal) care insa, dus la extrem, inseamna doar dezbinare. Si fara a te coordona ca un organism unitar, e imposibil sa te aperi in fata oricarei agresiuni externe, totul transformandu-se intr-o perpetua lupta pentru supravietuire la nivel individual. In lipsa unei agresiuni externe, intr-o lume ideala, romanul ar putea fi prosper, insa lucrurile nu stau asa, si in timp ce romanii continua sa ramana fara un plan de bataie comun, altii sunt uniti si ataca in haita.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii