Noutăți

După ce i-a salvat viața, i-a mulțumit printr-un gest incredibil! Legătura dintre un om și o lebădă

Lebedele nu sunt în mod special animale afectuoase sau abordabile. Sunt teritoriale și pot fi destul de intimidante. Există însă un motiv pentru care o lebădă rănită l-a îmbrățișat pe Richard Wiese, gazda emisiunii de televiziune “Născut pentru a Explora”. Acum câțiva ani, Wiese a vizitat  Abbotsbury Swannery din Marea Britanie și a dat peste o lebădă care fusese rănită după ce se prinsese într-un gard de lanț. Wiese a ajutat lebăda să fie examinată, ținând-o în brațe.

“Când am așezt-o lângă mine, când am luat-o în brațe, am putut simți bătăile inimii ei, iar apoi și-a relaxat gâtul și l-a înfășurat în jurul meu”, a declarat Wiese pentru postul ABC News. “Este un moment minunat când un animal are încredere totală în tine.”

Abbotsbury Swannery din Marea Britanie este singurul loc din lume unde oamenii se pot plimba prin inima unei colonii de lebede. Colonia a fost înființată de către calugări benedictini, care au construit o mănăstire la Abbotsbury în anii 1040. Mănăstirea a fost distrusă în 1539. Unele dintre ruine sunt încă vizibile în jurul Bisericii Sf. Nicolae din satul din apropiere. De atunci Abbotsbury Swannery a fost sub administrația Ilchester Estates.

Lebedele de la Abbotsbury sunt toate libere să zboare. Acest loc este un sanctuar, nu o grădină zoologică. Nu există cuști.

Acest loc unic este, de asemenea, popular printre producătorii de filme și a fost folosit ca locație pentru filmul Harry Potter.

injured-swan-hugs-man-richard-wiese-born-to-explore-abbotsbury-swannery-15Richard Wiese și lebăda recunoscătoare

injured-swan-hugs-man-richard-wiese-born-to-explore-abbotsbury-swannery-14

injured-swan-hugs-man-richard-wiese-born-to-explore-abbotsbury-swannery-12traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

surse: boredpanda.com, abbotsbury-tourism.co.uk


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on După ce i-a salvat viața, i-a mulțumit printr-un gest incredibil! Legătura dintre un om și o lebădă

  1. Sublim…

  2. Induiosator!:)

  3. Da.Ce sa povestim.Lebada era in stare sa isi dea si viata pentru el .Eu am vazut lebede innodate,adica isi prinsesera gaturile una intre aripile alteia,dupa o bataie.Asa ca sa nu mai viseze atata reporterul ala.Lebada isi folosea gatul ca o ultima sansa.Era “lupta sau mori”.

  4. Soto…chiar daca nu vrei sa crezi, totusi sunt animale-pasari mult mai iubitoare si inteligente,decat unii oameni si mai ales sincere in sentimentele lor

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii