Noutăți

Dronă creată special pentru a controla vremea. Video

  •  
  •  
  •  

O echipă de oameni de știință din Nevada au folosit o dronă special creată pentru a controla vremea. Inginerii și meteorologii americani susțin că au lucrat împreună la un proiect pe cât de inedit pe atât de util în cazul perioadelor lungi de secetă.

Specialiştii companiei AviSight au reușit să lanseze un vehicul aerian capabil de a crește cantitatea de precipitații, însămânțând norii cu particule fine de iodură de argint. Testele efectuate la finele lunii ianuarie au demonstrat o creștere cu până la 15% a nivelului de precipitații căzute în urma folosiri acestui sistem de pulverizare.

ploaie

“Aceasta este un prim pas important. În sfârșit am putut dirija un aparat de zbor autonom printre nori și să pulverizăm particulele fine de iod de argint”, a declarat Adam Watts, inginer în cadrul proiectului.

Procedeul de pulverizare a norilor nu este nou, metoda este propusă încă din 1940 de laboratoarele General Electric din Schenectady, New York. Două decenii mai târziu, Proiectul Arizona Central și Proiectul Salt River au investit în cercetarea acestei teorii pentru ca ea să devină realitate. Lucru ce pare a fi din ce în ce mai aproape, mai ales costurilor reduse de implementare a unui astfel de sistem cu drone.

sursa: dailymail.co.uk

trarucere și adaptare: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Dronă creată special pentru a controla vremea. Video

  1. Drona, efecte pro si contra. Nu mai este nici un secret ca am devenit artisti la scena deschisa. Pericolul este atunci cand se incalca granita de bun simt, drepturile si libertatile fundamentale ale fiintei umane. In aceeasi ordine de idei nu mai e nici un secret treaba cu razboiul psihotronic, meteorologic care actioneaza electromagnetic interferand in campul similar aferent fiintei umane, planetei, spatiului cosmic. Ce-i asa de greu de crezut cand totul in jurul nostru se raporteaza la energie, frecventa, vibratie (N.Tesla). Gandul, intentia, intuitia, vointa, atentia, concentrarea, memoria…toate acestea sunt palpabile?! Nu! Da’…zboara! prin emisie/receptie in univers. Starea de pozitivitate, autocontrolul, trairea/vibratia aferenta adevaratei rugaciuni, starilor de meditatie, contemplare, constituie ANTIDOTUL impotriva atacurilor energetice negative, tinandu-l pe om cu picioarele pe pamant/rational si cu capul, inima si sufletul spre cer, interconectat la constiinta cosmica, divina = protectie 100% obtinuta prin INACTIVAREA INSTANTANEE a undelor electromagnetice negative.

  2. da stramosii nostri geto daci cu ce aduceau ploaia, k drone nu prea aveau sau aveau…hmmm?!!!!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii