AIM radionica curs online

Noutăți

Dovezi științifice: Vaccinul Antigripal SLĂBEȘTE sistemul imunitar în următorii ani. VIDEO

(Natural News.) Un studiu medical efectuat la Wexner Medical Center – Universitatea de Stat  din Ohio a descoperit că femeile care au primit vaccinul antigripal au avut un  răspuns slăbit al sistemului imunitar în anii următori.

Lisa Christian, doctor, cercetător principal al studiului, a concluzionat  „Evidențe tot mai  clare arată că cei care au primit vaccinul antigripal în anul anterior au o reacție scăzută  a anticorpilor  în anul curent”.

Studiile arată încă o dată că teoria oficială a industriei vaccinurilor antigripale – cu complicitatea mass media condusă de corporații – este falsă și intenționat înșelătoare. Departe de a oferi o protecție solidă, acum vaccinurile antigripale fac oamenii mai vulnerabili la infecțiile gripale, care contribuie desigur la contaminarea cu gripă a și mai mulți oameni, lucru care apoi este manioulat pretinzându-se nevoia falsă de mai multe vaccinuri pentru o mai mare protecție.

Cu toate acestea, chiar vaccinurile conduc  la o creștere a infecțiilor gripale!!! (sursa: ortodoxinfo.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Dovezi științifice: Vaccinul Antigripal SLĂBEȘTE sistemul imunitar în următorii ani. VIDEO

  1. Am lucrat iarna la -15 cu parul ud si nu am racit… Secretul meu? Munca grea imbunatateste sistrmul imunitar. De vreo 10-15 ani nu m-am vaccinat pt gripa, rar ma imbolnavesc. Daca stateam la birou si faceam gym dupa riscam boala mai mult. Informati-va si daca experimentati cu ceva sa fie munca nu droguri.

  2. cetățeanul tulburat // 28 octombrie 2017 at 19:07 // Răspunde

    Nu doar munca fizică contează, mai contează cum te hrănești și mediul înconjurător…există poluare intenționată, există hrană plină cu E-uri frumos ambalată, vegetale modificate genetic, apa cea de toate zilele falsificată cu PH slab…Dacă ai sub 35 de ani, deocamdată te ajută organismul. Mai contează și gena…Nu suntem toți la fel.

  3. Credința are cel mai important rol. Orice măsura luată împotriva otrăvurilor din mâncare,haine şi aer sfârșeşte prin a fi inutila când elitele decid să schimbe componentii.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii