Noutăți

DOREL de Câmpulung Muscel: O stradă a fost asfaltată cu un stâlp în mijlocul ei!!!

ȘtirileProTv: O lucrare ce poartă semnătura lui “Dorel” scoate din anonimat o stradă din Câmpulung Muscel. Drumul a fost asfaltat, dar fix în mijloc constructorul a lăsat în toată splendoarea lui un stâlp de electricitate. Culmea este şi că au fost alocaţi bani pentru mutarea lui, dar obstacolul de pe şosea este şi azi în vechiul loc.

Strada Gruiului a fost asfaltată săptămâna aceasta, iar stâlpul n-a fost, se pare, un obstacol. Muncitorii au lucrat în jurul lui. Culmea este că, în urmă cu o lună, un camion a doborât stâlpul, dar n-a dispărut și nici nu a fost mutat în afara drumului. Doar fost înlocuit!!!!!!! “L-a schimbaaat … Cu unul nou, dar tot în mijloc l-au pus. Aşa e la noi la România.” – spune un cetățean.

stalp

Şi nu e singură “atracţie” din acest tablou incredibil. O porţiune de aproximativ 20 de metri pătraţi a rămas neasfaltată. “A fost un utilaj de la oamenii care au lucrat la stradă şi utilajul a avut o defecţiune, din cauza defecţiunii aceleia n-au putut să-l dea lo parte de acolo. Utilajul a rămas acolo şi oamenii şi-au văzut de asfaltare înainte!”

Primăria a alocat 55.000 de lei pentru mutarea stâlpului care tronează în mijlocul şoselei. Banii au ieşit din bugetul local, dar operaţiunea n-a mai avut loc.

Citește mai mult: ȘtirileProTv


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii