Noutăți

Donald Trump, mesaj la ONU: „Respingem ideologia GLOBALISMULUI și îmbrățișăm doctrina patriotismului”

ActiveNews.ro: Președintele Donald Trump a îndemnat națiunile să respingă globalizarea și să îmbrățișeze patriotismul, în discursul rostit marți de la tribuna Organizației Națiunilor Unite. El a criticat „ideologia globalismului”, spunând că Statele Unite trebuie să se îndrepte spre patriotism și respectarea suveranității naționale.

„Respingem ideologia globalismului și îmbrățișăm doctrina patriotismului”, a spus Trump. „Statele Unite vor alege mereu independența în fața guvernanței globale, controlului și dominației. Statele Unite nu vă vor spune cum trebuie să trăiți, ori să munciți sau să vă rugați. Vă cerem în schimb doar să ne respectați suveranitatea”, a mai spus Trump.

Președintele amrerican a anunțat  de asemenea că SUA vor să-și limiteze contribuția la 25% din bugetul operațiunilor ONU de menținere a păcii. „Ca parte a eforturile noastre de reformă (a ONU), le-am spus negociatorilor noștri că SUA nu vor mai plăti mai mult de 25% din bugetul operațiunilor de menținere a păcii’, (6,689 de miliarde de dolari, dintre care 28,5% plătite de Washington până acum), cu scopul de a încuraja alte țări să împartă această grea povară’, a spus Donald Trump.

El a anunțat de asemenea o revizuire a ajutorului acordat de SUA altor țări. „Statele Unite sunt cel mai mare donator de ajutor din lume. În viitor, vom oferi ajutor internațional numai celor care ne respectă și, sincer, prietenilor noștri”, a adăugat Trump. (Sursa: ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Donald Trump, mesaj la ONU: „Respingem ideologia GLOBALISMULUI și îmbrățișăm doctrina patriotismului”

  1. Tradatorii din umbra,penumbra si din lumina reflectoarelor,din Romania or fi auzit acest mesaj?Din pacate avem o adunatura de partide ce formeaza clasa politica, cu viziuni eminamente globalista.Este incredibil dar la ora aceasta in Romania nu exista macar un partid cu gandire suveranista asumata,macar de fatada.Toate micile incercari cu doctrina suveranista fiind “pilotate” de baietii din servicii! Romania moare incet si sigur.Ramane Klaus sa traga cortina.Noapte buna popor roman! Nu o sa mai vina vreun maresal ,capitan,nici vreun cizmar sa va trezeasca din somnul vegetal!

  2. Si daca nu va treziti sa nu aud ca plangeti ca mi se face nu mila ci sila

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii