Noutăți

Donald Trump, la discursul de investire: “Acest masacru american se opreşte aici şi se opreşte acum!” Selecția celor mai importante afirmații…

Vom avea o nouă Americă sub conducerea lui Trump? Va reuși Trump să dea de pământ cu Establishment-ul american, cu gașca de globaliști veroși care au condus și au spoliat SUA? Poate fi un nou început nu doar pentru americani, ci și pentru o parte a lumii?

La aceste întrebări, vom avea răspunsuri în viitor. Americanii au fost fost păcăliți de multe ori, mai ale de Obama care a îndatorat cel mai mult America. De ce nu ar fi păcăliți și acum? se vor întreba unii. Și, într-adevăr, nimeni nu ne poata da garanții absolute.

În orice caz, dacă citim cu atenție cele mai importante teme ale discursului său, ținut cu ocazia investirii în funcția de președinte, vom descopri multe pasaje care ne dau speranță. Iată o selecție a lor:

Timp de prea mult timp, un grup mic din capitala ţării a cules roadele guvernării, în timp ce poporul a plătit preţul. Washingtonul a înflorit, dar poporul nu s-a bucurat de o parte a bogăţiei. Politicienii au prosperat, dar locurile de muncă au fost desfiinţate, iar fabricile au fost închise. Sistemul s-a protejat pe el, dar nu pe cetăţenii ţării noastre. Victoriile lor nu au fost victoriile voastre, triumfurile lor nu au fost triumfurile voastre şi în timp ce ei au sărbătorit în capitala ţării noastre, familiile sărace de pe tot teritoriul nostru nu au avut motive să sărbătorească. Toate acestea se vor schimba, începând de aici şi acum.

Americanii vor şcoli extraordinare pentru copiii lor, cartiere sigure pentru familiile lor şi slujbe bune pentru ei. Acestea sunt cereri juste şi rezonabile din partea unor oameni drepţi şi a unui public drept. Dar pentru prea mulţi dintre cetăţenii noştri există o realitate diferită. Mame şi copii blocaţi în sărăcie în zonele sărace ale oraşelor, fabrici ruginite răspândite ca pietre de mormânt în ţara noastră, un sistem de educaţie plin de bani, dar care lasă elevii noştri tineri şi frumoşi fără cunoştinţe. Şi infracţionalitatea, şi bandele, şi drogurile care au furat prea multe vieţi şi au răpit ţării noastre atât de mult potenţial nerealizat. Acest masacru american se opreşte aici şi se opreşte acum!

Timp de multe decenii am îmbogăţit industria străină în detrimentul industriei americane, am subvenţionat alte armate, permiţând epuizarea tristă a armatei noastre. Am apărat graniţele altor ţări, refuzând să le apărăm pe ale noastre şi am cheltuit mii de miliarde şi mii de miliarde de dolari în străinătate, în timp ce infrastructura Americii a căzut în ruină. Am îmbogăţit alte ţări în timp ce bogăţia, puterea şi încrederea ţării noastre au dispărut. Una câte una fabricile s-au închis şi au plecat de pe teritoriul nostru, fără să se gândească la milioanele şi milioane de muncitori americani care au rămas în urmă. Bogăţia clasei noastre de mijloc a fost smulsă din casele sale şi redistribuită în toată lumea. Dar acesta este trecutul, iar acum ne uităm numai la viitor. Ne-am strâns aici astăzi pentru a emite un nou decret, care să fie auzit în fiecare oraş, în fiecare capitală străină şi în toate forurile puterii. Din această zi, o nouă viziune va guverna ţara noastră, din această zi, va fi numai America pe primul plan! America pe primul plan! Toate deciziile, privind taxele, privind imigraţia, privind afacerile externe, va fi luată pentru a fi în beneficiul muncitorilor americani, pentru a fi în beneficiul familiilor americane. Vom respecta două reguli simple: cumpăraţi produse americane şi angajaţi americani.

Vom căuta prietenia şi bunăvoinţa naţiunilor lumii, dar vom face acest lucru cu înţelegerea că este dreptul tuturor naţiunilor să îşi pună interesele lor pe primul plan. Nu căutăm să impunem stilul nostru de viaţă nimănui, dar îl vom lăsa să strălucească drept exemplu, noi vom străluci pentru ca toată lumea să ne urmeze. Vom consolida alianţe vechi şi vom crea unele noi şi vom uni lume civilizată împotriva terorismului islamic radical, pe care îl vom eradica în totalitate de pe faţa pământului.

Suntem la naşterea unui nou mileniu, pe punctul de a descifra misterele spaţiului, de a elibera Pământul de nenorocirile bolilor şi de a folosi energiile, industriile şi tehnologiile de mâine. O nouă mândrie naţională ne va vindca sufletele, de va ridica privirile şi ne va vindeca diviziunile. Este momentul să ne amintim acea înţelepciune veche pe care soldaţii noştri nu o vor uita niciodată: că indiferent că suntem de negri, maro sau albi, cu toţi sângerăm acelaşi sânge roşu al patrioţilor. Cu toţii ne bucurăm cu toţii de aceleaşi libertăţi minunate şi salutăm cu toţii acelaşi măreţ drapel american. Şi indiferent dacă un copil se naşte în suburbiile întinse ale Detroitului sau pe câmpiile bătute de vânt al Nebraskăi, se uită la acelaşi cer al nopţii, îşi umplu inimile cu aceleaşi vise şi primesc suflarea vieţii de la acelaşi Creator Atotputernic.”

Citeste discursul integral aici: adev.ro/ok39qb

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Donald Trump, la discursul de investire: “Acest masacru american se opreşte aici şi se opreşte acum!” Selecția celor mai importante afirmații…

  1. Speranta moare ultima! – insa Trump e inconjurat de IUDE-hibride, incepand cu cei 2 gineri hibrizi, iar la economie/trezorie cel putin 3 grei din clanul vitriolic *Goldman Sachs* – care l-or fi ajutat candva pe Trump insa au macelarit SUA si intreaga lume.

  2. Nu exista politician curat la nivel de varf nicaieri in lumea asta,daca era nu ajungea acolo.Lucrurile au capatat o turnura care greu poate fi schimbata.Este nevoie de cineva cu o doza de nebunie , spirit de sacrificiu si multe resurse care sa se impotriveasca si sa aiba si sorti de izbanda.Nebunie si resurse stim ca are,o sa vedem pentru ce cauza o sa lupte….Daca vrea sa ramana in istorie,are toate sansele.

  3. Faceti cerere la primaria resedinta de judet sau maternitate (unde v-ati nascut) sa vi se elibereze copie conform cu originalul al Certificatului Constatator de Nascutul Viu, deveniti Beneficiar Executor si apoi insistati pe aceasta calitate pentru ca ei sunt Mandatari (primesc mandat atunci cand ii votati). Ei au rasturnat sistemul si din Beneficiari Executori (un fel de actionari) ne-au facut pe noi Mandatari cand ne-au facut parintii Certificat de Nastere adica am fost abandonati statului de catre parintii nostri si am fost facuti Mandatari (sclavi, slugi, angajati ai statului) prin acel CNP cu care ne identificam ca prostii. Este singura metoda pasnica prin care ne putem recupera ce am pierdut, altfel vom merge din rau in mai rau. Explicatii gasiti pe Youtube pe Canalul “Adevarul CNP” sau cautati Dean Clifford

  4. Unu asa si in fruntea Romaniei !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii