Noutăți

Donald Trump, avertisment către liderii UE: Imigranții preiau controlul asupra Europei

ActiveNews.ro: Președintele Donald Trump a declarat joi, la summitul NATO, că a avertizat UE să se apere în fața „imigrației care preia controlul în Europa”, relatează breitbart.com. “Am spus astăzi că UE ar trebui să fie mai atentă, deoarece imigrația preia controlul în Europa și am spus-o tare și răspicat”, a declarat președintele Trump în timpul unei  conferințe de presă la Bruxelles.

„Vedeți ce se întâmplă în întreaga lume cu imigrația. Probabil că și eu am câștigat alegerilor din cauza imigrației”, a spus Trump, subliniind faptul că problema migrației în masă, necontrolată îi inspiră pe alegătorii din Europa, dar și din Statele Unite, să aleagă lideri care impun restricții la frontiere.

Președintele american a ținut să amintească și succesul pe care l-au avut cele două partide anti-migranți din Italia la recentele alegeri, Mișcarea Cinci Stele (M5S) și Liga Nordului. „Dacă te uiți la Italia,  (premeierul) Giuseppe Conte a câștigat alegerile în urma politicilor sale puternice privind imigrația”. În plus, a remarcat liderul de la Casa Albă,  Marea Britanie a votat să părăsească Uniunea Europeană tot din cauza imigrației necontrolate.

Citește mai mult: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii