AIM radionica curs online

Noutăți

Patru români în finala concursului internațional Sony World Photography Awards

Competiția din acest an a înregistrat un nou record: 230.103 de fotografii trimise pentru concurs, cu 28% mai mult față de anul trecut. Artiștii fotografi, profesioniști sau nu, au dus concursul pe noi culmi. În finală au intrat mai puțin de 10 artiști fotografi la fiecare secțiune.

Câștigătorii concursului “Sony World Photography Awards 2016” vor fi anuntați în cadrul unei ceremonii de gală în centrul Londrei pe 21 aprilie 2016. Premiile sunt în valoare de 30 de mii de dolari, la care se adaugă cele mai noi echipamente digitale Sony.

La secțiunea dedicată profesioniștilor, Oana Stoian a intrat în finală cu proiectul How to Think Inside the Box / Cum să gândești în interiorul cutiei – portrete comice, imagini realizate în alb și negru.

Artista propune o rețetă! Pasul 1: găsește o cutie. Pasul 2: verifică dacă cutia este goală. Pasul 3: Ai verificat fără ca cineva să te poată vedea. Etapa 4: Încearcă cutia. Pasul 5: Îți place cutia. Pasul 6: Iei cutia în locuri diferite. Etapa 7: Găsești un prieten. Etapa 8: Încerci să înțelegi noul prieten. Etapa 9: Cazi și te întristezi. Pasul 10: Nu ai nici o idee despre ce să faci cu viața ta. Folosește cutia cu prudență maximă!

fotografii-Oana-Stoian-573x460
Laurian Ghinițoiu a intrat în finală la secțiunea arhitectută din categoria participărilor fără o temă anume.

1
Ammon Gutman, stabilit în Israel, a intrat în finală la categoria profesioniști, secțiunea Current Affairs. “Prin fotografiile sale, Gutman pune accentul pe importanţa conservării vieţii în faţa violenţei şi a bolilor.” Fotografiile sale sunt realizate punând accentul asupra conflictelor din Ucraina.

foto3-1-620x414
Fotograful Remus Ţiplea a intrat în finală la secțiunea Profesional Daily Life cu fotografii din seria ”Ciurdarii satului” – povestea lui Gusti şi Frăguţa, ciurdarii cartierului Tur din oraşul Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare.

ciurdarii-satului-remus-tiplea3traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

sursa: worldphoto.org
Foto: Sony World Photography Awards 2016


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii