Noutăți

Doi imigranți afgani din Suedia s-au filmat în timp ce violau o femeie. Au primit doar 1 an și 2 ani de închisoare! Vă vine să credeți?

ProTv: Trei tineri care au participat la un viol, in Suedia, transmis in direct pe Facebook, au fost condamnati marti la inchisoare cu executarea pedepsei, a anuntat un tribunal din Uppsala, relateaza AFP.

Reza Mohammed Ahmadi, in varsta de 21 de ani, a fost condamnat la doi ani si patru luni pentru viol si complicitate la viol, iar Maysam Afshar, in varsta de 18 ani, la un an de inchisoare pentru viol, o pedeapsa redusa din cauza varstei sale. Cei doi sunt afgani si-au obtinut dreptul de azil!!!

Emil Khodagholi, un suedez in varsta de 21 de ani, a fost condamnat la sase luni de inchisoare pentru atingere grava adusa integritatii victimei. El a filmat si difuzat violul, fara sa impiedice si fara sa denunte aceasta fapta.

Cei doi violatori au atacat victima, o femeie in varsta de treizeci de ani, intr-un apartament din Uppsala, in estul tarii, pe 22 ianuarie. Alertata de internauti care au vazut acest viol pe un grup inchis de pe Facebook, cu 60.000 de membri, politia a reusit sa localizeze faptele si sa-i retina pe cei trei tineri in acea seara.

Citește mai mult: ProTv

Nota mea: Și când te gândești că Europa este aruncată în aer, identitar, pentru ca indivizi primitivi ca aceștia să poată să își ducă animalitatea în centrul civilizației europene…


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Doi imigranți afgani din Suedia s-au filmat în timp ce violau o femeie. Au primit doar 1 an și 2 ani de închisoare! Vă vine să credeți?

  1. SA II PRINDEM SI SA II VIOLAN SI NOI PE EI !? 🙂

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii