Noutăți

Doi extremiști unguri au vrut să comită un atentat cu bombă, de Ziua Națională, în Covasna

Atentant terorist dejucat la Covasna. Ofițerii SRI au ridicat doi suspecţi pe care îi monitorizau încă din luna august. Aceștia fac parte din gruparea numită „64 de comitate”, scrie digi24.ro.

Consilierul de comunicare al directorului SRI a declarat, în direct la Digi24, că suspectul arestat este maghiar și viața oamenilor nu a fost nicio clipă în pericol.

Ovidiu Marincea: “Au încercat să meargă departe, dar SRI și-a făcut datoria. Am avut cunoaștere despre acest posibil atentat cu mult timp înainte astfel încât să-l putem dejuca. Este în acest moment o anchetă penală în curs.

Acel cetățean reținut face parte din organizația „64 de comitate”, una dintre cele mai active organizații iredentiste. Liderii ungari ai mișcării au mai fost în atenția autorităților române.

SRI și celelalte organizații au monitorizat astfel încât în niciun moment nu a fost pusă în pericol viața oamenilor.

Știu că au cetățenia ungară, dar e posibil să aibă dublă cetățenie.”

Bărbaţii au fost reţinuţi şi sunt în drum spre capitală. Despre dispozitivul explozibil nu se ştiu foarte multe detalii.

Din primele informaţii se ştie, însă, că ar fi putut să ucidă zeci de oameni. Dispozitivul artizanal urma să fie declanşat în timpul paradei de 1 decembrie din Târgu Secuiesc.

Citește materialul integral aici: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Atentat+terorist+dejucat+la+Covasna


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Doi extremiști unguri au vrut să comită un atentat cu bombă, de Ziua Națională, în Covasna

  1. Libertatea si independenta nu se castiga o singura data!!! Doresc o zi nationala fericita tuturor romanilor care nu se dau batuti oriunde ar fi!!!! SA FITI BINECUVANTATI!!!!!

  2. Bravo SRI. E randul nostru ca cetateni sa scadem procentul in parlament al UDMR. E simplu, mergand la votari le scadem lor procentul la alegeri sub 5 %. Sa fim uniti. Toate cele bune!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii