AIM radionica curs online

Noutăți

Dodon i-a retras cetățenia moldovenească lui Băsescu, prin decret prezindențial!!!

Pro-rusul Igor Dodon, adversar înrăit al României, al înrudirii românilor de pe cele două maluri ale Prutului și al unificării Republicii Moldova cu România, omul care pretinde că limba vorbită peste Prut este diferită de limba româna și că ea se numește limba moldovenească, i-a retras cetățenia moldovenească lui Traian Băsescu.

Conform Adevărul.ro: Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat, marţi, 3 ianuarie, decretul prin care i-a retras cetăţenia moldovenească lui Traian Băsescu. Printre motivele ce au stat la baza acestei decizii a şefului statului, se enumeră faptul că ex-preşedintele României nu ar respecta independenţa şi suveranitatea Republicii Moldova, pledând deschis pentru unirea celor două maluri ale Prutului.

Iată un fragment din declarația justificativă a lui Igor Dodon: „Anterior, în calitate de deputat al Parlamentului Republicii Moldova, am spus că cetăţenia i-a fost acordată domnului Băsescu în mod ilegal. Traian Băsescu a îndemnat în repetate rânduri la lichidarea statalităţii Republicii Moldova prin anexare la România.  Încă din perioada aflării sale în exerciţiul funcţiei de preşedinte al României, acesta a refuzat să recunoască statalitatea moldovenească şi existenţa poporului moldovenesc. Toate cele menţionate vin în gravă contradicţie cu prevederile legii supreme – Constituţia Republicii Moldova.” (Adevarul.ro)

Mai jos puteți vedea o fotocopie a decretului. Știu că nu puteți înțelege ce scrie, pentru că e scris într-o indescifrabilă limbă moldovenească, dar măcar să îl vedeți:

decret-base-dodon

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Dodon i-a retras cetățenia moldovenească lui Băsescu, prin decret prezindențial!!!

  1. La ora actuala este absolut normal ca Dodon sa fie “adversar înrăit al României, al înrudirii românilor de pe cele două maluri ale Prutului și al unificării Republicii Moldova cu România” deoarece Romania este o colonie care nu mai apartine romanilor iar romanii sunt sclavi in aceasta colonie. La ora actuala, Dodon este adevaratul pastrator si aparator al romanilor liberi si a intereselor legitime ale acestora si este cel care milteaza pentru relatii firesti de prietenie cu fratii nostri de suflet, de traditie, de credinta, rusii. Atat timp cat Romania se va pozitiona impotriva Rusiei printr-o manipulare perversa realizata prin cozile de topor tradatoare si vanzatoare de tara ale MAFIEI jhidano-sionista-masonica-satanista (asa cum se intampla de prin secolul 19 incoace), Romania o va lua in permanenta peste bot de la Rusia si se va afla in permanenta de partea looser-ilor.

    • Dodon-pastrator al valorilor romanesti,cand el face urticarie numai cand aude acest cuvant?Nu ti-ai luat medicamentele,pesemne…

  2. E pacat ca inca nu va dati seama CINE este “tarul” cel iubit al poporului rus, chiar daca acest popor a avut o perioada neagra de incercare in epoca comunista.

  3. Bravo! Din putul gandirii... // 4 ianuarie 2017 at 14:16 // Răspunde

    Ce poti sa faci cu bunica de mai sus? Cred ca e a lui Dodonut?! Sau chiar el ar fi “bunica”?… Bunelul de el! Pacat ca sunt prea multi oameni care se simt bine cand ajung instrumente, fara a-si imagina cat rau fac. Atatea milioane de vorbitori de limba romana trebuie terfeliti de oameni ca el, si cu “argumente” fascistoide cum putem vedea mai sus: “cozile de topor tradatoare si vanzatoare de tara ale MAFIEI jhidano-sionista-masonica-satanista (asa cum se intampla de prin secolul 19 incoace), Romania o va lua in permanenta peste bot de la Rusia”?! Pentru asa ceva, tratamentul poate fi doar indiferenta celor multi, ca sa evite infectia ursului nebun.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii