Noutăți

Documente Wikileaks : Extratereștrii există și ar fi de acord să ne ajute să evoluăm tehnologic. Interceptarea corespondenței dintre astronautul Edgar Mitchell și șeful de campanie al lui Hillary Clinton

Fostul astronaut Edgar Mitchell și John Podesta, nimeni altul decât actualul șef de campanie al candidatului democrat la Casa Albă, Hillary Clinton, au avut anul trecut un schimb de e-mailuri private extrem de interesant. Potrivit interceptărilor realizate de cei de la Wikileaks și date publicității în aceste zile, cei doi au discutat despre faptul că suntem supravegheați de civilizații “nonviolente” care ar vrea să ajute omenirea să evolueze, fiind dispuși să ne dea o tehnologie numită “Punctul Zero de Energie”, însă se tem de tendințele noastre violente.

Edgar Mitchell a mai scris că extratereștrii nu ar tolera ca o formă militară de pe Pământ să se extindă și în spațiu. În acest caz vor interveni imediat. Mai mult, susține că s-a întâlnit inclusiv cu ambasadorul Pamela Hamamoto, un apropiat al președintelui american Barrack Obama căruia i-a prezentat tehnologia pe care extratereștrii ar dori să ne-o ofere dacă am fi dispuși să renunțăm la conflictele armate.

edgar_dean_mitchell

Unul dintre aceste e-mailuri:

Dragă John, întrucât înțeleg că o să părăsești administrația în luna februarie este urgent să stabilim o dată și o oră la care să ne întâlnim și să discutăm despre Punctul Zero de Energie. Colega mea, Terri Mansfield, va fi și ea prezentă pentru a ne aduce informații despre cunoștințele Vaticanului despre ET. Un alt coleg lucrează deja la un tratat spațial în care să includem și Rusia și China. Totuși, ținând cont de acțiunile Rusiei din Ucraina, cred că ar trebui să găsim o altă cale pentru aducerea păcii în spațiu și pe Pământ. M-am întâlnit cu ambasadorul Pamela Hamamoto, prietena președintelui Obama, în data de 4 iulie. În cadrul întâlnirii i-am putut menționa despre Punctul Zero de Energie. Cred că o putem câștiga pe ea în prezentarea noastră pentru președintele Obama”. sursa: wikileaks.org/podesta-emails/emailid/1766

Edgar Mitchell a fost un astronaut american, membru al echipajului spațial Apollo 14. Mitchell și-a exprimat public opiniile sale potrivit cărora este 90% sigur că multe dintre miile de obiecte zburătoare neidentificate sau OZN-uri, înregistrate din anii 1940, aparțin unor vizitatori din spațiu. Edgar a murit în data de 4 februarie a acestui an.

sursa: www.collective-evolution.com

sursa: www.ancient-code.com/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

14 Comments on Documente Wikileaks : Extratereștrii există și ar fi de acord să ne ajute să evoluăm tehnologic. Interceptarea corespondenței dintre astronautul Edgar Mitchell și șeful de campanie al lui Hillary Clinton

 1. Curata intoxicare!!!

 2. Yeap ! Foarte interesant…Le pasa de ..Ucraina !! Nici un cuvant despre genocidul creat de jidani in Palestina…Statul criminal, psihopatic Israel…Si astia au arma nucleara…Ucraina nu….Adica pt. ei, punctul zero de energie, este la liber…Ca merita…Hmmm

 3. Ce bine ca a murit si nu mai poate fi intrebat, nuh? Da’ pana acuma de ce n-ati scos nimic la interval, secretosilor? Cine dracu poate sa va creaza? Poate aia trepanati pe creier.

 4. Tehnologii?!Ar trebui redefinita teoria einsteino-babuinistica;,,Cum sa-ti explic eu,cucoana,tehnologia de fabricatie a taiteilor,cind d-ta nu accepti ca ar mai putea exista si faina?”

 5. “Docomente” pentru prostirea prostilor. We come in peace!

 6. Bine v-am regasit!<3
  Cred ca omenirea nu este pregatita pentru a primi asemenea daruri si a le folosi cu intelepciune divina…prietenii stelari cunosc acest lucru..
  cand vom fi cu adevarat pregatiti spiritual le vom primi.Pana atunci, sa ne rugam, sa fim mai buni, cu noi insine, cu ceilalti si cu acesta Minunata planeta!

 7. Mai sa fie ! Aste-s colegii lui Reagan din opera bufa Razboiul stelelor .

 8. Ieșeam dimineața la 5, cu cinele! In curte,undeva pe lingă Bucuresti,intre pădure si lac! Intr- o dimineața era unul stătea si se uita la noi de pe gard! De atunci nu mai ies in curte pe întuneric! Nu stiu ce era dar om nu era! Arăta ca in poze!

 9. Da,extraterestrii astia de ce nu si au tras si ei o fată mai sexi? Ca sunt naspa rau.De tras si o trag tot ca si pamantenii? Sau se procreaza in eprubetă? De mâncat mănâncă si ei ceva vreodată? Sau nu au timp de o cina copioasa din motiv ca trebuie sa supravegheze pe rusi sau americani ca nu cumva sa se incaiere si sa duca războiul si in lumea lor imaculata

 10. Ionela Ionescu // 13 octombrie 2016 at 3:53 // Răspunde

  Hahaha.. deci Putin e problema întregului Univers….. Ce poveste hilară… Penibilul la apogeu.

  Madam Hilaria e cam tută.

 11. Mda, vrajeala absolut penibila.
  Auzi ce scrie ala, dupa ce kominternista Nuland a spus pe gaura gurii ei cum au folosit cinci miliarde pentru a organiza caderea lui Ianukovici, crimele de la Kiev etc, tot americanasii sunt facatorii de pace, iar rusii le stau in cale.

 12. Documente Wikileaks :” Extratereștrii există…” ”… suntem supravegheați de civilizații „non–violente” care ar vrea să ajute omenirea să evolueze, fiind dispuși să ne dea o tehnologie numită „Punctul Zero de Energie”, însă se tem de tendințele noastre violente…”, NU SUNTEM ZDRAVENI LA CAP! Imaginație, fabulație, literatură de oameni duși.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii