Noutăți

Doamnelor, aceasta este cea mai scumpă pereche de pantofi din lume. Costă 15 milioane de dolari. Din ce e făcută?

  •  
  •  
  •  

Designerul britanic Debbie Wingham a realizat cea mai scumpă pereche de pantofi din lume. Pantofii cu toc sunt încrustați cu metale prețioase și pietre rare și costă 15,1 milioane de dolari. Wingham este faimos pentru creațiile sale opulente și a lucrat pentru multe celebrități de-a lungul carierei sale, creând nenumărate piese de vestimentație unicat. Creatoarea este cunoscută pentru fabricarea celei mai scumpe rochii din lume, Red Diamond Abaya, care a fost încrustată cu peste 2000 de diamante, și a avut un preț de 15,45 milioane dolari. Wingham deține, de asemenea, o patiserie, Couture to Cakes, care este cunoscută pentru că a fabricat un tort încrustat cu diamante de 64 milioane USD pentru un client din Emiratele Arabe Unite!!!

Pantofii sunt realizați în coloborare cu Chris Campbell, un artist din Florida. Wingham a contribuit la proiectare, în timp ce Campbell a făcut pantofii. Pentru realizarea acestora, cei doi au avut nevoie de peste 100 de ore de muncă.

Numai tocurile perfect simetrice au diamante albastre de trei carate. Există patru diamante cu trei carate fără cusur și 1000 de diamante cu pointer setate în platină. Pantofii au, de asemenea, fermoare și tălpi din aur solid, piele vopsită în culoarea aurului de 24 de carate, iar cusătura a fost făcută cu fir de aur de 18 carate. În interior, pantofii sunt împodobiți cu inserție din aur.

most-expensive-shoes2-750x422 most-expensive-shoes3-750x500 most-expensive-shoes-750x499

sursa: http://www.odditycentral.com/pics/worlds-most-expensive-pair-of-high-heels-costs-a-whopping-15-million.html

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii