Noutăți

DNA-ul ajunge la Roșia Montană! Vor începe decapitările marilor sforari pe resursele României?

 •  
 •  
 •  

După ce, așa cum v-am semnalat acum două zile, Ministrul Culturii a emis un ordin prin care Roșia Montană devine sit arheologic de importanță națională, ceea ce blochează într-o mare măsură exploatarea minieră, aflăm că s-a făcut și o sesizare a DNA-ului, tot în legătură cu Roșia Montană.

Iată ce a declarat Vlad Alexandrescu, Minsitrul Culturii, într-o intervenţie telefonică, luni seara la Realitatea TV, potrivit Cotidinaul.ro: „Există semne că ar fi nereguli atât în ceea ce privește patrimoniul de la Roșia Montană, cât și în privința altor obiective de patrimoniu clasate în categoria A. Ministerul Culturii a sesizat deja DNA în cazul legat de Institutul Național al Patrimoniului. Da, a fost deja depusă o sesizare a DNA-ului din partea organismelor Ministerului Culturii”.

Asta înseamnă că șmecherii de la Roșia Montană au deja mortul în casă, cum se spune, și o să facă de acum multe nopți albe! Că la câte s-au întâmplat acolo, pe mulți o să-i popească procurorii!

De acum, să lăsăm timpul să aranjeze lucrurile. Ministrul Vlad Alexandrescu a făcut ceea ce nu a făcut niciun alt ministru al culturii înaintea lui. Așteptăm rezultatele care, în opinia mea, însemnă ani lungi de pușcărie pentru subminarea intereselor naționale.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

5 Comments on DNA-ul ajunge la Roșia Montană! Vor începe decapitările marilor sforari pe resursele României?

 1. Stima ministrului Vlad Alexandre.Trebuie sa plătească mascalzoni astia,câte ticăloșii au combinat.

 2. Nereguli ? Este strigator la Cer ! Despre ilegalitati cumplite se poate consemna,despre tradare si subminarea economiei si intereselor nationale iar solutionarea juridica intr-o asemenea cauza nu ar rezolva in totalitate problema decat actionand transant de la varf ,definitiv si irevocabil incepand cu : initierea demersurilor legale privind schimbarea denumirii tarii in Dacia / GetoDacia (astfel incat sa nu ne mai desparta nici macar o cratima )-ceea ce ar consfinti odata pt totdeauna originea neamului nostru si ar pune capat confuziei cu etnia rroma,concomitent cu demararea procedurii privind modificarea Constitutiei tarii ,continuand cu renegocierea contractelor de concesiune privind bogatiile si resursele/ reanalizarea redeventelor in sensul majorarii corelativ valorii reale ,etc.
  Se contureaza un context favorabil …

 3. Ioana Maria Musat // 13 ianuarie 2016 at 14:28 // Răspunde

  Asta trebuia sa se intample cu mult timp in urma. Acum trebuie sa mai credemdoar in efectul vorbelor care spun ca „niciodata nu este prea tarziu ”.

 4. otet angela nicoleta // 11 februarie 2018 at 16:39 // Răspunde

  DUMNEZEUL NOSTRU E ROMAN ASA CUM NOI SANTEM CRESTINII LUI.

 5. POPESCU IULIANA // 11 februarie 2018 at 16:40 // Răspunde

  Speram sa nu fie cu doua fete

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii