Noutăți

Distinsul neurochirug Leon Dănăilă a fost RECLAMAT LA CNCD, de către o organizație a comunității LGBT. Se dorește sancționarea sa… în urma unui interviu!

Medicul Leon Dănăilă, chirurg prin ale cărui mâini de aur au trecut zeci de mii de pacienți, este cunoscut și stimat de către o țară întreagă, ca urmare a activității sale puse în slujba sănătății semenilor, a profesionalismului, erudiției, dar și a modestiei de care a dat mereu dovadă. După cum relatează ActiveNews, „o asociație obscură, MozaiQ, l-a reclamat deja pe dr. Dănăilă la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării”. În comunicatul emis de către respectiva entitate se precizează, potrivit sursei anterior precizate, că:

„Asociația MozaiQ, organizație comunitară a persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și persoane transgender) din România a depus o plângere adresată Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, cu privire la afirmațiile senatorului Partidului National Liberal, Leon Dănăilă.”

– „Domnul Dănăilă a declarat vineri, 17 martie 2017, că „un homosexual poate să cumpere copii, poate să-i fure, poate să-i achiziționeze pe alte căi. Să-i invete să devină tot așa”, precum și „eu asta nu pricep, mintea mea nu poate să priceapă. Nu, una e femeie, ălalalt e bărbat. Asta nu pricep. Îmbracă-i pe amandoi bărbați. Îți plac bărbatii? Poftim!”. Domnul Dănăilă și-a incheiat declarațiile făcând trimitele la principii religioase „Sodoma și Gomora. Doamne ferește! E un regres, totuși, al speciei umane”.

– „Privind ținta mesajului, prin stigmatizarea orientării sexuale Leon Dănăilă marginalizeză persoanele având aceste trăsături în afara limitelor normale ale relațiilor sociale, afectând stima de sine a acestora și promovând izolarea lor. Astfel, se face nu numai o diferențiere clară între grupurile de persoane heteorsexuale și cele homosexuale pe criteriul orientării sexuale dar, în plus, această diferențiere demonizează comunitatea LGBT în opozitie cu comunitatea non-LGBT. Aceasta dihotomie încurajează mobilizarea sentimentului anti-gay și marginalizarea persoanelor LGBT nu numai din viața publică, dar și din alte aspecte sociale, economice și culturale.”

– „Privind emitentul mesajului, menționăm calitatea de persoană publică și politician a domnului Leon Dănăilă. (…) În plus, în calitatea sa de neurochirurg, fost director al spitalului Gheorghe Marinescu (1996-2004), precum și ca profesor universitar la Facultatea de Medicină Carol Davila București, șeful comisiei naționale de neurochirurgie din cadrul Ministerului Sănătății și prin participarea sa la viața publică Leon Dănăilă este un formator de opinie pe plan local și național.”

b

După cum se arăta pe platforma Ziariști Online încă din toamna anului trecut, „trei milioane de români vor organizarea unui referendum pentru ca art. 48 din Constituția României să prevadă că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie” iar „Leon Dănăilă, profesor doctor specialist în neurochirurgie, se alătură demersului Coaliției pentru Familie și celor trei milioane de români. c

Autor: Tomi Tohaneanu

Surse: ActiveNews, Ziariști Online


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Distinsul neurochirug Leon Dănăilă a fost RECLAMAT LA CNCD, de către o organizație a comunității LGBT. Se dorește sancționarea sa… în urma unui interviu!

  1. Orice om trebuie sa aiba dreptul de a-si spune parerea, fara teama de represiuni, nu doar membrii comunitatii LGBT! Halal democratie,daca nu spui ce le convine minoritarilor,esti imediat executat! Discriminarea cumplita a majoritatii, dorinta de a ucide tot ce e normal,natural, traditional,identitar, in aceasta lume hidoasa traim noi ! Comunitatea LGBT- o rusinoasa adunatura de frustrati,plini de ura la adresa celorlati, care se miauna peste tot in continuu de discriminare, ei fiind de fapt cei care vor sa isi impuna cu de-a sila setul de ,,valori”, prin tehnica ,,pumnului in gura” . Profund respect OMULUI LEON DANAILA, o minune de fiinta,din toate punctele de vedere!

  2. Organizatiile astea sunt cu bani din exterior, Soros finateaza multe astfel de “canceruri” cu scopul de a destabiliza mediul in care sunt implementate, cu interese pur economice. LGBT este o prostie importata, unde toti ciudatii si dezaxatii au senzatia ca si-au gasit “familia”. Ei sunt de fapt folositi, si cam atat.

  3. Cine se trezeste sa atace o valoare incontestabila?!? O gloata de neica-nimeni din toate punctele de vedere: profesional, intelectual si uman… Asta spune cam totul despre caracterul lor imund. Fara sa mai adaugam ca sunt finantati de cine stie ce ramurica a boschetului patronat de Soros… Boschet din care sunt racolati periodic si ridicati diversi boschetari la rang de “voci” in “societatea civila”…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii