Noutăți

Directoarea Hexi Pharma, care știe toate mânăriile, a fost arestată. Îi va turna pe toți și va declanșa Furtuna Pefectă în sistem!

 •  
 •  
 •  

Directoarea generală a companiei Hexi Pharma, Flori Dinu, riscă 30 de ani de închisoare, potrivit noului Cod Penal, din cauza numărului uriaș de infracțiuni pe care procurorii susțin că le-ar fi comis, este de părere jurnalistul Cătălin Tolontan.

Potrivit lui Cătălin Tolontan, ”Flori Dinu este chiar mai importantă decât Dan Condrea în privința sistemului. Ținea legătura cu spitalele, cu Ministerul Sănătății, autoritățile, cu prestigioși medici din România de înalt nivel care au fost vectorul de reputație al acestui aranjament, care nu s-a numit Hexi Pharma, ci biocidele.

”Am cunoscut-o pe Flori Dinu ca pe genul care, ca să scape mai ușor, dă în gît pe oricine”, povestește o sursă din Hexi Pharma.

Și altă sursă, chiar mai apropiată de Flori Dinu, ”ne știm de mult”, o descrie drept ”un om care nu rezistă presiunii psihice și sentimentului că va plăti pentru cei pe care i-a îmbogățit”.

”Flori Dinu era extrem de speriată, în ciuda declarațiilor publice. De cînd a început scandalul urmează un tratament pe bază de calmante, ceea ce e omenesc și normal”, potrivit unei surse a Gazetei din Hexi Pharma.

”Miza este acum alta. Ceea ce știe Flori Dinu despre banii oferiți de Hexi poate fi Furtuna Perfectă”, afirmă o persoană din sistemul sanitar.

”Flori Dinu venea la licitații, ea mergea la directorii de spital, la șefii sănătății, a vorbit chiar și cu cel puțin un ministru”, spune un coleg al ei.

Faptul că Flori Dinu era interfața principală dintre Hexi și Sănătatea din România este confirmat de către zeci de oameni de pe trei paliere: propria firmă, competitorii lui Hexi și spitalele. Toți sînt la unison: Flori Dinu cunoaște unde au mers banii.

Citește mai multa aici: Evz.ro

Nota noastră: De acum nu mai este decât o problemă de timp până când politicieni, oameni de afaceri, directori de spitale și oameni ai serviciilor vor ajunge după gratii. Acest scandal ne va arăta cât de mare e mizeria din sistemul sanitar și câți ticăloși și-au făcut averi pe viața, sănătatea și moartea românilor. Așa cum spuneam, nici mâcar închisoare pe viață nu este suficientă pentru aceste lepădături și suboameni!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

9 Comments on Directoarea Hexi Pharma, care știe toate mânăriile, a fost arestată. Îi va turna pe toți și va declanșa Furtuna Pefectă în sistem!

 1. Vise placute! Asa ceva nu se va intampla!

 2. În schimb io cred cu tărie ca vor plăti pana la ultimul.

 3. La fel ca pe 30 octombrie 2015, nu? Se vor îndrepta lucrurile, nu exista îndoială!

 4. Capul sus toti cei care ganditi negativ!

  Cei vinovati de Genocid si de celalalte faradelegi vor plati!

 5. Constantin Movla // 29 mai 2016 at 23:09 // Răspunde

  E foarte posibil sa moara si doamna director …… poate fi gasita moarta in celula fiindcă “i-a cedat inima” datorita stresului ca doar nu e nu stiu ce “adancime de ocean”, este un alibi pertinent!!!! …..

 6. Nu o sa mai moara nimeni, cum de altfel nici nu a murit.
  Stiu ”generalii” corupti ce sa faca! Noroc ca exista timpul si peste cateva zeci de ani acestia nu vor mai exista fizic, si poate cu putin noroc de la natura, nici altii 🙂

 7. Se va musamaliza si acest caz…

 8. Daca aproape toti ganditi in felul acesta pesimist, lipsit de speranta,
  si nu faceti dacat sa va lamentati, cum sa poata iesi tara din impas?
  Daca in voi insiva nu exista SPERANTA atunci cum SA RAZBATA LUMINA?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii