Noutăți

Direcționează 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către Asociația Geto Dacii

Asociația Geto Dacii a reușit în cei aproape 7 ani de activitate să realizeze multe lucruri importante pentru istoria și identitatea românilor. A produs 8 filme documentare pe teme istorice, a finanțat de ani buni șantiere arheologice în care s-au făcut descoperiri importante, a editat cărți, a organizat conferințe istorice…

Toate aceste lucruri au fost posibile cu ajutorul vostru, al celor care ați făcut sponsorizări și donații sau ați direcționat 2% din impozitul pe venit către Asociația Geto Dacii, pe care o conduc. Ca să putem continua, avem mai departe nevoie de ajutorul tuturor celor care cred că munca noastră este de folos.

Prin urmare, dacă doriți să ne sprijiniți activitatea, aveți 45 de zile la dispoziție, până pe 25 mai 2019, pentru a completa formularul 230 (care poate fi descărcat de la sfârșitul articolului) și pentru a-l depune la ANAF. Vă mulțumim!

Daniel Roxin

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta !

Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariul din anul 2018, sa sprijiniti activitatea ASOCIATIEI GETO-DACII, va rugam sa descarcati si sa completati formularul de mai jos, apoi sa il depuneti la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu personal sau prin posta, pana la data de 25 MAI 2019.

DESCARCATI FORMULARUL APASAND AICI!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii