Noutăți

DIICOT anchetează finanţarea #Rezist. 15 milioane de dolari suspecți și eternul George Soros…

  •  
  •  
  •  

Site-ul luju.ro vine cu o nouă dezvăluire senzațională. După ce, în septembrie, jurnaliștii de la Lumea Justiției publicau înregistrări cu un  „membru #rezist” care dezvăluia aspecte incredibile din interiorul mișcării, confirmân finanțarea din exterior pentru protestele Rezist, acum site-ul de investigații vine cu noi informații incendiare. Conform sursei citate, DIICOT anchetează modul în care mișcarea Rezist este finanțată, fiind investigate fapte de constituire de grup infracțional organizat și spălare de bani. În anchetă sunt vizate tranzacții cu cryptomonede realizate dintr-un depozit virtual, sumele fiind de peste 15 milioane dolari.

Procurorii DIICOT investigheaza finanțarea mișcării Rezist, faptele vizate fiind constituire de grup infracțional organizat și spălare de bani. În anchetă sunt vizate tranzacții cu cryptomonede realizate dintr-un portofel virtual, utilizat de mai multe organizații din România ce colaborează cu mișcarea Rezist, scriu jurnaliștii de la luju.ro.

În ultimii trei ani, ar fi fost făcute 403 tranzacții în valoare totală de 14,9 milioane de dolari, bani care ar fi ajuns la organizațiile ce promovau protestele din România. Potrivit sursei citate, procurorii au în vedere faptul că toate sumele ar proveni de la Fundația Stefan Batory din Polonia. Cu câteva săptămâni înainte de protestul din 10 august, ar fi fost retrase din acel depozit virtual sute de mii de euro.  Pentru cei care nu stiu, aceasta fundatie este sponsorizata in mod direct de catre miliardarul cu viziuni globaliste, George Soros, fiind practic o placa turnanta folosita pentru finantarea ONG-urilor din Europa Centrala si de Este, prin acordarea de grant-uri, fapt recunoscut chiar pe site-ul oficial al Fundatiei.

Sursele apropiate dosarului DIICOT, au mai confirmat ca in saptamanile premergatoare protestelor din 10 august, din „protofelul” de bitcoin #REZIST au fost retrase sume de ordinul sutelor de mii de euro, titrează EVZ. (Sursa: ActiveNews.ro)


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on DIICOT anchetează finanţarea #Rezist. 15 milioane de dolari suspecți și eternul George Soros…

  1. Cand ii vezi pe toti cretinii si limbricii astia, ignnoranti si splati pe creier, pt care singurul mod de culturalizare este cel de pe Facebook care atunci cand le spui despre Soros si conspiratia orchestrata de acesta asupra statelor nationale, folosindu-se de Justitia si serviciile aservite, precum si de anarhistii drogati #Rezist, urla din toti rarunchii ca esti cu PSD, cu Dragnea sau cu rusii, mai ca-ti vine sa versi! Pacat ca prostia nu doare, caci in caz contrar, s-ar tavali de durere toti acesti cretini!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii