Noutăți

Dictatura UE: AMENDĂ de 250.000 de euro pentru fiecare refugiat refuzat. Poate e vremea să ieșim din Uniunea Europeană…

Ţările europene care refuză să împartă povara valurilor de imigraţie ar putea să fie amendate cu 250.000 de euro pentru fiecare refugiat pe care îl refuză, conform unui plan al Comisiei Europene de revizuire a regulilor de la Dublin privind azilul şi care ar urma să fie făcut public miercuri, scrie Financial Times, conform Gandul.info.

Planul european vine în contextul în care sistemul de azil nu face faţă valului de peste un milion de imigranţi cu care s-a confruntat Europa doar anul trecut. Recent, afluxul de imigranţi a scăzut, din cauza întăririi controlului la graniţe în Balcanii de Vest şi a acordului cu Turcia, de a trimite solicitanţii de azil înapoi în insulele greceşti. Totuşi, Europa rămâne divizată pe acest subiect.

Comisia Europeană urmăreşte să mute gradual mai multă responsabilitate din sarcina statelor luate cu asalt, precum Grecia, către alte state europene, printr-un sistem automat de împărţire a refugiaţilor. Acest plan este susţinut şi de o taxă prohibitivă pentru statele care vor să evite relocarea temporară a solicitanţilor de azil. Taxa s-ar ridica la 250.000 de euro pentru fiecare refugiat refuzat.

„Valoarea contribuţiei se poate schimba, dar ideea este să pară ca o sancţiune”, a spus un diplomat pentru Financial Times.

Astfel, Polonia spre exemplu ar urma să plătească în jur de 1,5 miliarde de euro, dacă refuză să adopte cota de 6.200 de refugiaţi relocaţi din Grecia şi Italia.

Sursa: Gandul.info

Nota mea (Daniel Roxin): Este deja limpede că UE este, de fapt, un Nou Soviet Suprem, o suprastructură care se transformă pe zi ce trece într-o dictatură modernă. Oameni buni, să vă fie clar: oricâte atentate vor mai fi, oricât de mult se va strica viața în Europa din cauza valului de imigranți, planul islamizării națiunilor europene va merge înainte, condus de Angela Mekel, Papa Francisc și ceilalți agenți ai Noii Ordini Mondiale. Ei cheamă imigranții fără să îi intereseze ce vor popoarele Europei și tot ei impun sancțiuni celor care nu se supun. Acești lideri siniștri nu pot fi opriți nici cu vorba, nici cu rațiunea… Să sperăm că lumea se va trezi și se va opune înainte de dezastru!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

15 Comments on Dictatura UE: AMENDĂ de 250.000 de euro pentru fiecare refugiat refuzat. Poate e vremea să ieșim din Uniunea Europeană…

 1. vlad tepes // 4 mai 2016 at 15:44 // Răspunde

  Se darama sandramaua UE peste ei, si cu toate astea, cretinii de la Bruxelles vin in continuare cu astfel de hotarari potrivite pt noaptea mintii. In schimb si-au bagat de bunavoie in propria “casa”(a se citi: spatiul Schenghen) pe maimutele inchinatoare lui Allah,pe care incearca acum sa le distribuie in toata Europa, punand in pericol specificul etnic al fiecarui popor. Eu le-as recomanda cretinilor de la Bruxelles sa-i schimbe numele, din spatiul Schengen in spatiul lui Ali Baba si celor 40 de hoti.
  Bineinteles ca, solutia la aceste cretinisme rau intentionate este iesirea din UE a tarilor componente, revenindu-se la situatia normala de dinainte, cu state nationale, pe deplin suverane.

 2. 250.000 de euro!!?…si-o s-o plateasca ei….ca eu nu am banii astia!

 3. Mă întreb și vă întreb, ce căutăm noi în UE?
  În ’89 eram o țară fără datorii, cu cheltuieli mici puteam să ne facem un viitor bun mai departe. Asa, am devenit datori pentru vecie și ce-i mai grav și cu țara vândută, sărăcită și golită. Ar trebui un for superior gen DNA, ANAF etc. să ia la puricat pe cei care au contribuit, fără voia noastră la acest dezastru, să fie pusi să plătească dezastrul.

 4. Hmmm, cand am aderat la UE nu se a intrat in discutie si procesul de islamizare, dar acum imi vine o alta idee… daca tot sunt tari care se opun izlamizarii, precum Polonia, sa se uneasca aceste tari, sa se infiinteze o alta UNIUNE, care sa excluda, Bruxellul, adica, fara Germania, Franta, etc. Acum sigur vor sa imi sara multi in cap sa imi reproseze ca asa ceva nu e posibil, sincer nu stiu ce posibilitati reale ar exista, si eu sunt convinsa ca o asenea Uniune, ar fi practic imposibila, dar macar ca si idee… oricum astept dezbatere pe tema asta.

  • Exact asta e singura solutie,felicitari pentru capul limpede! Si eu sunt convinsa deja de ani buni ca solutia ar fi realizarea unei aliante-uniuni intre tarile foste comuniste(exclus Rusia,care e tot comunista si acum).Noi,tarile central-est-europene avem o istorie comuna,rani comune,psihologii asemanatoare, interese comune.De la inceput s-a vazut ca nu putem fi intelesi de Vest,nici nu ii intereseaza de fapt aspectul asta.E un abis din toate punctele de vedere intre noi si ei si se vede din ce in ce mai bine ca, cel putin in momentul asta, mai multe lucruri ne despart decat ne apropie.
   Ar trebui sa lasam frictiunile istorice cu vecinii nostri si sa ni-i luam de prieteni si aliati,ca suntem toti in aceeasi oala si numai uniti putem spera ca ne vom schimba soarta.Trezirea!

 5. Vasile ilie // 4 mai 2016 at 20:29 // Răspunde

  ,,HALAL JUSTITIE”!
  Daca furi miliarde ramai cu banii si primesti pedeapsa cu suspendare.
  Justiția umblă cu capul spart. IRINA SOCOL – o infractoare periculoasă care a furat de la stat MILIOANE DE EURO prin Evaziune Fiscală a primit doar doi ani şi jumătate. Ea va executa doar 10 luni din pedeapsă restul l-a stat acasă.
  Cea mai mare pedeapsă din dosarul Microsoft pentru un prejudiciu de 27 de milioane de euro, mita fiind de 60 de milioane de euro a primit-o fostul primar al Municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan. Acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, deoarece nu și-a recunoscut fapta. Ceilalți inculpați au primit câte doi ani de închisoare.
  O bătrână de 72 de ani din Focșani a fost condamnată la 4 ani de închisoare cu executare, pentru că ar fi dat mită o găină și suma de 1.000 de lei unei persoane pentru a-i angaja o rudă în spital.
  Judecatorii Curti de Apel Bucureşti a decis arestarea Anei Maria Nedelcu, mama care a fugit din Canada cu fiul ei pentru că erau abuzaţi de tată.

  Un profesor din Tulcea, Tîrlogeanu Ovidiu Marius a fost condamnat la pedeapsa de 5 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru 800 euro mită.
  In Slatina, Judetul Olt un OM a fost luat de pe strada a fost bagat la puscatie de procurorul DNA Marin Calusaru, la indicatia infractorilor de la SC ALRO SA care au ucis oameni si i-au cumparat procurorului functia la DNA.
  Acest OM, nu a savarsit nici o infractiune, insa procurorul DNA Marin Calusaru si judecatoarea Curti de Apel Craiova Trifanescu Valentina, l-au condamnat pentru ca i-au banii si de la stat si de la infractori de la Alro. Acesti magistrati au ,,ORBUL GAINILOR” la probe, dar au vile, buncare si metri cubi de bani.
  Ziua 67 de detentie pentru UN OM NEVINOVAT trimis dupa gratii de procurorul DNA Marin Calusaru si judecatoarea Curti de Apel Craiova Trifanescu Valentina.
  Procurorul de caz Calusaru Marin fabrica dosare penale, la comanda Directorului General Dobra Gheorghe. Acest nociv personaj, Dobra Gheorghe a folosit banii jefuiti de la proprii salariatii doar pentru a revărsa urâţenia dinlăuntru-i asupra slatinenilor. Peste 3000 de salariati disponibilizati ii sunt pe mai departe datori cu întreg dispreţul lor.
  Procurorul Calusaru Marin a platit 4 probe cu 10.000 lei/martor, lui Pestritu Claudiu Ionut i-a platit 7.000 lei si judecatorul Constantin Luiz i-a mai dat 10.000 de lei, bani primiti de la Alro.
  Procurorul DNA, MARIN CALUSARU, a scos din dosar documentele care arata nevinovatia acestui OM si prin amenintarea judecatorilor, l-a condamnat la DETENTIE pentru BANII, el nefiind salariatul unitati SC ALRO SA si in viata lui nu am furat un pai.
  Documentele SCOASE DIN DOSAR de procurorul DNA Marin Calusaru sunt:
  CONVORBIRILE TELEFONICE,
  Dispozitia de livrare nr.80033465,
  Aviz de expeditie nr. 80033465,
  Factura din data de 29.11.2008 pentru camionul GJ 62 BIA/GJ 64 BIA,
  CERTIFICATUL DE CALITATE nr. 17904,
  Scrisoarea de transport, pentru camionul GJ 62 BIA/GJ 64 BIA.
  Declaratia olografa a SEFULUI DE DEPOZIT PRODUSE FINITE gestionarul BARBU GHEORGHE care probeaza ca marfa a fost transferata din magazia 1012 in magazia 1018 etc.
  Acest OM a fost bagat la puscarie de judecatoarea Curti de Apel Craiova Trifanescu Valentina care a primit MITA in data de 14.10.2015, de la Alro prin avocatul Micu Mihai.
  Judecătoarea Trifanescu Valentina a primit MITA in Sedinta publica cu un dosar plin cu bacnote euro, iar aceasta il retine si peste el pune hartiile pe care i-a notite in timpul dezbaterilor din dosare.
  Mentionam ca in data de 14.10.2015 cand aceasta a primit MITA s-a creiat un culoar intre procurorul Cerga Constantin si grefier pentru ca avocatul Micu Mihai s-a dea dosarul cu valuta personal judecatoarei Trifanescu Valentina.
  Imagimile video si inregistrarile audio din Sala de judecata la data de 14.10.2015, fac dovada acestui aspect cand avocatul Micu Mihai deschide dosarul in fata judecatoarei Trifanescu Valentina si arata documentele in euro incepand cu pagina 2.
  Judecatoul PETCAN ROMEO IULIAN si CONSTANTIN LUIZ de la Judecatora Slatina pot fi invinuiti ca si judecatoarea Trifanescu Valentina de mînjirea degețeelor înrobate cu mierea ciubucului la nivel înalt ale căror decizii tîmpite sau dubioase, nu pot fi puse în discuție de nici o altă instituție, care judecă atunci cînd are chef sau cînd membrii ei s-au trezit din beție sau din prostie. Toti fac parte dintr-o instituție care nu dă seamă nimănui, care nu catadicsește să se explice în fața nimanui. Ei au judecat pe rand Dosarul penal 10882/311/2010. Ei sunt slugile infractorilor de la Alro pentru ca la primirea MITEI au semnat contracte ca daca nu vor condamna indicat de ei , va trebui sa returneze societati Alro de doua ori suma primita.
  Vasile Ilie

 6. cetățeanul tulburat // 5 mai 2016 at 9:11 // Răspunde

  Noi care suntem vânduți peste generații, dacă refuzăm, ce-or să ne facă?! Ne-or lua planeta de sub picioare?

 7. Wishwell Clara // 5 mai 2016 at 13:30 // Răspunde

  Cei care tot ii venereaza pe straini sa se trezeasca. Sincera sa fiu sunt foarte multi care au creierele spalate si pe la noi in tara. Vad ce fel sunt tratati romanii in afara, iar ei refuza adevarul.

 8. Eu nu zic nu dar ca sa parasim UE ne trebuie:
  -un lider patriot
  -un guvern devotat trup si suflet tarii
  -o armata modernizata cu cele mai noi arme inclusiv cele atomice si biologice
  -indepartarea tuturor coruptilor si comunistilor din guvern
  -confiscarea integrala a averilor frauduloase pe care le-au trecute sub alte nume
  -legaturi economice si diplomatice cu India, China, Korea,Africa de Sud, Rusia etc
  -o industrie si o economie puternica
  -independenta fata de FMI
  -un sistem medical superior
  Pana atuncea nu putem parasi UE!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii