Noutăți

Dictatură-n toată regula! Zeci de școli din Anglia interzic fetelor să mai poarte fuste pentru a nu ofensa elevii transgender

ActiveNews.ro: Aproximativ 40 de școli secundare din Anglia au interzis fetelor să mai poarte fuste la școală, la o lună după ce o școală din Oxfordshire a recomandat băieților de aici să poarte fuste pentru a face față temperaturilor foarte mari!!!

Potrivit Sunday Times, școlile optează din ce în ce mai des pentru uniforme neutre din punctul de vedere al genului pentru a fi cât mai incluzive cu elevitransgender, în vreme ce alte instituții de învâțământ aplică direct interdicții.

Astfel, școala secundară Priory din Lewes, East Sussex, a impus o interdicție asupra fustelor și a cerut elevelor să vină doar cu pantaloni în încercarea de  nu-i leza pe elevii transgender, după ce aceștia au întrebat de ce fetele și băieții trebuiau să poarte haine diferite. Directorul școlii, Tony Smith, a declarat în septembrie: „Avem un număr tot mai mare de elevi transgender și, prin urmare, a avea toți aceeași uniformă este important pentru ei”.

Copleston High School, din Ipswich, a inclus, la rândul său, fusta pe o listă de articole interzise, alături de „blugi skinny și piercingurile faciale”. În Ipswich, opt școli secundare au interzis de asemenea fustele.

Pe ici pe colo apar însă și reacții ale unor școli care se luptă pentru a salva fusta. Elevii de la Philips High School, Bury, au strâns sute de semnături ca reacție la planurile de a face obligatorii pantalonii pentru băieți și fete, de  anul viitor. Aceștia susțin că interzicerea fustelor reprezintă  „sexualizarea” corpurilor elevilor. Fetele spun că se simt mai bine în fuste și că obligația de a purta pantaloni ar putea „dăuna sănătății noastre mintale”.

Sursa: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Dictatură-n toată regula! Zeci de școli din Anglia interzic fetelor să mai poarte fuste pentru a nu ofensa elevii transgender

  1. Frenchistanescu // 5 iulie 2018 at 8:31 // Răspunde

    Și băieții să numai poarte pantaloni pt. a-i încânta pe transgăuriți.

  2. Anglia trãdãtorului Churchill si tovarãs cu Stalin, se duce pe rîpã! In Londra englezi sunt deja minoritari, iar englezi “civilizati” si au ales ca primar al Londrei un Tigan din Pakistan! Tarã de curisti, parade gay, porci depravati care vor fi distrusi complect de musulmani în numai vre-o 20 de ani! Bravo tovarãse Churchil, iai fericit pe degenerati tãi englezi!

  3. vlad tepes // 6 iulie 2018 at 18:05 // Răspunde

    Este vorba de atacul total al Ocultei Mondiale asupra valorilor crestine ale Europei, combinat cu lasitatea totala a populatiilor din Vest, care nu iau pozitie impotriva acestor actiuni si atitudini de noaptea mintii!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii