Noutăți

Dictatură în Franța: În curând, francezii care vor condamna avortul în mediul online ar putea ajunge la închisoare. Unde mai e libertatea de exprimare?

  •  
  •  
  •  

Aproape că nu-i săptămână în care să nu ajungă la noi știri despre aberațiile pe care extremiștii de stânga și adepții marxismului cultural vor să le impună prin lege în Franța, în disprețul națiunii franceze. Acum, lupii înveșmântați în piei de oaie vor să-i arunce în închisoare, potrivit ActiveNews, pe toți cei care ar milita pe internet împotriva practicii avortului.

Potrivit sursei citate, Adunarea Națională a Franței (camera inferioară a legislativului) a adoptat proiectul unei legi (propus de către Guvern) prin care oricine se va exprima contra avorturilor, în mediul online, va fi aruncat după gratii. Prin aceasta, paginile web ale organizațiilor pro viață („pro life”) vor fi, practic, interzise.

Va fi interzisă încă o modalitate de a le deschide ochii oamenilor asupra ororilor avortului. Pentru că avortul este o crimă ca oricare alta, după cum și embrionul este o ființă umană, doar că una incomplet dezvoltată și nenăscută. După ce s-a născut, pruncul este tot incomplet dezvoltat. Avortul nu este „întrerupere de sarcină”, este oprirea voluntară a cursului unei vieți.

5

Bănuiți care a fost prima țară a lumii care a dezincriminat avortul? Rusia bolșevică, bineînțeles (la 1920)! Acum, în anul 2016, indivizi care au aceleași crez ca și vechii bolșevici, dar care-și ambalează teoriile în moduri mai atractive (mai cu sclipici ideologic, că doar suntem în secolul XXI), vor nici mai mult, nici mai puțin, decât să interzică exprimarea opiniei potrivit căreia avortul nu-i nici moral, nici normal. În viziunea neo-bloșevicilor, militanții pro-viață n-ar trebui să aibă dreptul la libera exprimare a opiniilor în mediul online.

Proiectul cel aducător de abuzuri, conceput după toate canoanele marxismului cultural, a trecut prin Adunarea Națională a Franței ca prin brânză. Acum rămâne în sarcina camerei superioare, adică a Sénat-ului francez, să adopte ori să respingă și mult prea abuzivul proiect de lege.

4

Anul viitor, toți cei care obișnuiesc să critice avorturile vor afla de vor ajunge la pușcărie dacă vor continua și pe viitor să-și exprime liber opiniile potrivnice avortului, pe internet. Aici se încadrează organizațiile religioase (creștine sau de alte confesiuni), asociațiile pro-viață, clerul Bisericii Catolice sau liderii formațiunilor politice conservatoare.

Auzind astfel de grozăvii, nu poți să te întrebi: încotro se îndreaptă Franța, cea odinioară democrată? Nu cumva are să „evolueze” spre ceea ce se petrecea în „Republica Populară Romînă” în înfiorătorii ani ′50, când oamenii cu opinii contrare conducerii statului erau săltați în miez de noapte și aruncați în temnițe cumplite, de unde nu se mai întorceau?

Tot potrivit ActiveNews, președintele statului francez a primit o scrisoare din partea unor episcopi catolici. Clericii i-au cerut să blocheze legea prin care va fi interzisă propaganda anti-avort în mediul virtual. Rămâne la latitudinea senatorilor francezi să decidă dacă dubiosul proiect se va transforma în lege.

1

Ar fi absolut exagerat să considerăm că toți francezii sunt „pro-life”, deci anti-avort. Dar în mod sigur cea mai mare parte a națiunii franceze este pro-libertate de exprimare. Ceea ce se petrece în Franța acum ar trebui să fie un avertisment și pentru România.

Pentru noi, românii, urmează alegerile parlamentare. Făcând abstracție de promisiunile și de sloganurile partidelor politice, să ne întrebăm dacă principiile, politicile și ideile pe care le-au promovat acestea până azi coincid cu opiniile noastre, în ceea ce privește chestiunile importante pentru națiune.

8

Modul în care se discută despre avort și modul în care acesta este calificat în lege sunt chestiuni de maximă importanță. Într-o țară a cărei populație s-a declarat 90% creștină, cum e România, ar trebui ca promotorii marxismului cultural să nu vadă interiorul Parlamentului decât la TV sau dacă achită tariful de vizitare. Și totuși corul promotorilor ideilor imorale, neconforme opiniilor majorității românilor, devine tot mai puternic, printre politicieni. E o bună dovadă că mulți alegători habar nu au pe cine votează!

Așadar, dacă vrem să nu ne pricopsim și noi cu un număr mare de parlamentari dispuși să încalce cu grosolănie morala, voința majorității cetățenilor și drepturile omului, ar fi necesar să nu mai punem ștampila pe numele unor indivizi care nu o merită, atunci când ne vom afla în cabina de votare.

Altfel, vom avea probleme mari și o puzderie de legi anapoda, în următorii patru ani. Să nu mai votăm nici „răul cel mai mic”. Să votăm doar binele, dacă-l găsim pe buletinul de vot!

7

6

Autor: Tomi Tohaneanu

Sursa: ActiveNews

Imagini: thelibertarianrepublic.com, www.catholicherald.co.uk, www.christian.org.uk, prolifeacrossamerica.org, altoday.com, www.texasallianceforlife.org, metrovoicenews.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Dictatură în Franța: În curând, francezii care vor condamna avortul în mediul online ar putea ajunge la închisoare. Unde mai e libertatea de exprimare?

  1. Libertate de exprimare in Dictatura Globala pe care vrea s-o instaureze Oculta Mondiala?? Sa fim seriosi! Astia vor suprima orice drept si libertate cetateneasca, indiferent de ce scrie in Constitutia unei tari, ducand oamenii de rand intr-un regim de sclavie mai cumplit si decat cel al sclavilor antici din regatul asirian.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii