Noutăți

DICTATURA din România: Părinții vor fi INFRACTORI dacă nu-și vaccinează copiii

Un proiect de lege prevede obligativitatea efectuării a opt vaccinuri înainte ca un copil să fie înscris la școală sau grădiniță, informează hotnews. Proiectul urmează a fi pus în dezbatere publică.

Astfel, în România vor deveni obligatorii vaccinuri administrate împotriva hepatitei B, a difteriei, tetanosului, pertussis, poliomielitei, rujeolei, oreionului și rubeolei. Sursele contactate de hotnews afirmă că pe această listă urmează să fie înscris și BCG vaccinul contra tuberculozei.

Proiectul de lege menționează faptul că părinții nu mai trebuie întrebați, explicit, dacă doresc să-și vaccineze copilul, plecându-se de la premiza că sunt de acord cu vaccinarea, din oficiu. Cu alte cuvinte, un părinte trebuie să facă o cerere scrisă pentru a refuza vaccinarea, adică exact același sistem care în cazul orei de religie, a fost considerat neconstituțional de către Curtea Constituțională.

Înscrierea copiilor la grădinițe și școli, fie de stat sau private, se va face doar după prezentarea de către părinți a dovezii vaccinării copilului. Sunt exceptați doar copii „care fac dovada contraindicațiilor medicale definitive pentru anumite vaccinări”.

Dacă la înscrierea la grădiniță/școală, părintele nu va putea prezenta dovada vaccinării complete, atunci va trebui să aducă de la Comisia Județeană de Vaccinare un document în care să fie precizate clar datele de recuperare în următorul an a vaccinării cu vaccinurile care previn bolile menționate.

Dacă nici după un an vaccinarea nu va fi completă, instituția nu-l mai poate înscrie pe copil, iar directorul are obligația să aducă cazul în atenția comisiei județene de vaccinare. Copilul va putea fi înscris la grădiniță/școală doar după ce medicul de familie va scrie pe adeverință sintagma „antecedente vaccinale complete corespunzătoare vârstei”.

Proiectul de lege prevede amenzi foarte mari. Astfel, grădinițele și școlile care acceptă înscrierea copiilor fără adeverință din partea medicului care să ateste vaccinarea corespunzătoare vârstei, vor primi amenzi de la 5.000 la 10.000 de lei. Aceeași sancțiune o vor primi și medicii de familie și medicii implicați în activitățile de vaccinare dar care nu respecta prevederile legale si se afla la a treia abatere. Amenzi de la 2500 la 5000 de lei vor primi autoritatile locale care nu identifica situatiile de neglijare medicala a copilului.

Amenzi de la 1000 la 2500 de lei vor primi scolile care incalca legea mentinand in colectivitate copiii in continuare nevaccinati la un an de la stabilirea calendarului de recuperare a vaccinarii si care nu anunta aceasta situatie comisiei judetene de vaccinare (exceptie sunt copiii cu contraindicatie medicala definitiva).

Amenzi de la 500 la 1000 de lei vor primi directiile de sanatate publica, medicii de familie si scolile care nu suspenda copiii nevaccinati in cazul aparitiei unor focare de epidemie. Constatarea si aplicarea amenzilor se face de catre directiile judetene de sanatate publica.

Deși părinții nu sunt vizați de amenzi, aceștia pot fi denunțați de o comisie dacă nu și-au vaccinat copilul până la vârsta de trei ani privind „infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului de către părinți”.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

43 Comments on DICTATURA din România: Părinții vor fi INFRACTORI dacă nu-și vaccinează copiii

 1. anghel mariana // 30 septembrie 2015 at 13:29 // Răspunde

  Cine a propus acest proiect de lege ? Idiotul asta de ministru al sanatatii?
  Ce interese are el in aceasta vaccinare? Sa i se faca lui aceste vaccinuri in fata poporului roman, ca sa stim daca au sau nu efecte secundare asupra copiilor. Daca se fac vaccinurile sa fie facute in Romania la Cantacuzino, sa se stie compozitia lor si medicii specialisti si chimisti sa ne explice care sunt efectele asupra copiilor pe termen lung.

 2. cred ca o amenda mai semnificativa este de ajuns si necesara fiindca copiii trebuie sa fie vaccinati ca fiecare vaccin necesar copiilor pina la 7 ani are rolul lui in cresterea si sanatatea copiilor dar sint multi parinti care nu vaccineaza copiii si pun viata si sanatatea copiilor in pericol.

  • Sau parintii care executa ordinele sitemului le pun sanatatea in pericol copiilor? Sunteti sigura ca vaccinurile sunt 100% benefice?

   • Nici cel mai eficient medicament nu e 100% sigur ca isi va face treaba in toate cazurile. Nu exista panaceu universal, dar asta nu inseamna ca toata medicatia trebuie eliminata pt ca nu e 100% sigura. Vaccinurile sunt cele mai eficiente metode de prevenire a unor boli grave si prin vaccinare s-a pus capat variolei, s-a limitat efectele tusei convulsive si ale poliomielitei. Chiar daca unele persoane capata efecte adverse, marea majoritate se bucura de beneficiile vaccinurilor. Toata lumea pe care o cunosc a fost vaccinata si n-am vazut efecte secundare si tot ce vad e ca nu exista pericol de poliomielita, variola, tuse convulsiva, rabie in tara, asa ca in concluzie, riscurile nevaccinarii sunt mai mari decat riscurile imbolnavirii generale a populatiei de pe urma vaccinurilor.

    • “Toata lumea pe care o cunosc a fost vaccinata”…nu stiu ce varsta ai dar eu, din fericire, cunosc mai multe persoane care nu au fost vaccinate in viata lor si nici nu au fost la medic !!! Srabunicele mele toate peste 90 ani,bunicele mele la fel..si atunci ??? Da, am avut o mama vaccinata si care sa stins de cancer !!! Va credeti destepti,adica lumea asta supravietuieste de mii de ani si acum nu se mai poate decat cu chimicalele si otravurile voastre,bagate ,culmea,cu forta pe gatul bietilor copii…

     • Asta cu : parintii decid ,e ca aia cu eu te-am facut eu te omor !! Pai un copil nu poate lua decizii pentru el ,de asta sunt parintii , daca parintii sunt iresponsabili ca cei doi de mai sus statul trebuie sa intervina sau sa-i sanctioneze cumva . Vaccinurile nu se fac asa de capul fiecaruia,au o logica si anume eradicarea multor boli incurabile sau foarte periculoase ,de exemplu multe tari au eradicat TBC -ul sau hapatita ,sau boli infioratoare …si da ,au fost eradicate cu vaccinuri !! O alta problema e ca cei nevaccinati pot imbolnavi alti copii , cine e de vina de exemplu daca un copil se imbolnaveste de poliomielita care duce la paralizie !?!?! Pentru cei ce spun: pai bunicii nostrii nu se vaccinau si au fost sanatosi ,uita un lucru important : intrebatii cati copii le-au murit de tot felul de boli ale copilariei si o sa aveti o mare surpriza ,iar o alta problema e mediul ,acum calatorim,intram in contact cu mii si mii de persoane intr-o viata ,virusii s-au schimbat ,au devenit mult mai puternici ,deci nu putem compara bunicii ce cresteau si mureau in acelasi mediu de langa casa cu noi !!! Putem vorbi si despre problemele ce pot aparea de la vaccin ,dar autismul e o boala genetica ,nu are treaba cu asa ceva , de la vaccin pot aparea efecte adverse ca varsaturi ,diaree sau temperatura ,sunt si cazuri care au dus la paralizie (dar aici tine de medicul care face vaccinul, cum a fost tinut ,in ce conditii si doza administrata ) . Si la o banala injectie se poate paraliza ,nu e obligatoriu sa fie de la vaccin. Pe scur : lumea a evoluat ,vaccinul e o necesitate ,copiii trebuie protejati ,iar medicina moderna a salvat vieti ……daca nu vreti vaccin ,poate data viitoare tratati o peritonita cu stevie,suc natural sau usturoi pe frunte ,nu mergeti la chirurg ca va face anestezie si poate muriti de la asta ,poate de la usturoi scapati !!!! Tratati orice boala cu zeama de varza ca bunicii …..ce sa cautati la medic !?!? Sa vad un cretin din asta plangand ca i-a murit copilul bolnav ca eu il iau la palme .

   • gigi vorbaretu // 1 octombrie 2015 at 7:23 // Răspunde

    mai ignorantule daca vrei o parere avizata mai fa si tu o cautare pe net si vezi ce spun profesori doctori despre vaccin adica ca autismul se trage de acolo si retardul mintal tot lafel Asa ca inainte sa scoti ineptii pe cale bucala eu zic sa te mai interesezi

    • Cu părere de rău ,dar noi nu ne mai hrănim așa cum o făceau bunicii noștri,nu mai respiram aerul de pe vremurile când nu era ațâța ,,industrializare”nici macar apa pe care o bem astăzi nu mai este pura ca pe vremea bunicilor așadar nici bolile cu care ne confruntam si nici imunitatea organismului nostru nu se poate compara.

    • smaranda moise // 11 octombrie 2015 at 13:36 // Răspunde

     Dar s-a specificat la primul comentariu:vaccinurile sa fie facute de catre Institutul Cantacuzino si deciziile sa fie luate de catre acestia si nu de catre altii.Noi ne-am cam saturat de “amabilitatea ” altora.

  • Fals Elena, extrem de fals ! Toată propaganda beneficităţii vaccinării este unul dintre cele mai mari minciuni contemporane a BigFarma şi a păpuşarilor Noii Ordini Mondiale! Îţi recomand o carte şoc unde ai să găseşti răspunsurile şi ai să te trezeşti : Vaccinarea: : ”Vaccinarea: Eroarea Medicala a Secolului” – dr. Louis De Brouwer, unde acesta explică pe larg de la începuturi istoria vaccinurilor şi efectele lor devastatoare ocultate, o mulţime de studii din toată lumea cu rezultate indubitabile antivaccin. Din sec. XIX Producătorii de vaccinuri, în complicitate cu politicienii ignoranţi şi cu medici arghirofili fără scrupule care au acceptat contra cost fără niciun fel de rezervă sau comentarii principiul vaccinării în masă, au atins azi adevărate culmi în ce priveşte dezinformarea şi minţirea populaţiei, realizând un fapt fără precedent în istoria umanităţii: să faci miliarde de oameni să creadă în eficacitatea acestui principiu inventat de Jenner şi însuşit de plagiatorul ”erou” Pasteur, un geniu al mişmaşurilor, fără a avea vreun fundament ştiinţific serios. Chiar cenzuraţi masiv şi ameninţaţi abject din toate direcţiile inclusiv cu moartea, zeci de imunologi renumiţi demonstrează, dimpotrivă, că actul vaccinal constituie o lezare gravă a integrităţii sistemului imunitar al persoanelor vaccinate, făcând din fiinţele umane veritabile rezervoare de virusuri. Lectură plăcută !

   • stii cum functioneaza un vaccin? ca vad ca vorbe mari si late stii sa spui. Cum sa iti lezeze sist imunitar…ce exprimare..daca scopul sau este e il activeze. Ce este un vaccin? este doar membrana virusului fara adn-ul viral care realizeaza infectia. Membrana asta are niste proteine numite antigene. cand sist imun al gazdei intra in contact cu antigele se formeaza anticorpii care raman in sistem ani de zile sau toata viata. Explicatie pt toti prostii ca vad ca numai teorii fanteziste stiti.

    • mandy, tocmai i-ai făcut proşti pe 58% dintre medicii Franţei !

     Michèle Rivasi, membru al Parlamentului European, declaraţie proaspătă: „Franţa este din ce în ce mai sceptică în privinţa vaccinurilor, numărul cetăţenilor francezi dar şi a cadrelor medicale franceze ce se declară împotriva vaccinării înregistrând o creştere considerabilă în doar cinci ani. Între anii 2005 şi 2010, procentul francezilor ce se declarau în favoarea vaccinării a scăzut de la 90% la 60%, conform unei statisticii realizate în 2013 de INPES Peretti-Watel. Procentajul francezilor cu vârste cuprinse între 18 şi 75 de ani ce sunt anti-vaccinare a crescut de la 8,5% în 2005 la 38,2% în 2010. Mai mult, încă din 2005, 58% dintre doctorii francezi se îndoiau de utilitatea vaccinurilor administrate la copii în timp ce 31% dintre doctori şi-au exprimat neîncrederea în siguranţa vaccinurilor. Având în vedere că ne aflăm în anul 2015, cu siguranţă aceste cifre au crescut considerabil de atunci!”.

     Foarte probabil, ca pretutindeni, restul de 42% dintre medicii francezi au fost în solda BigFarma şi a politicienilor aferenţi…

  • Cine este de-acord cu vaccinarea, indiferent, a copiilor sau a adultilor,după părerea mea este un om incult. Un om care nu se informeaza, care nu are copii, un om care nu ii pasa sau care numere creier. Peste tot în lumea asta se anunță, se fac documentare, interviuri și tot felul de cercetări și se ajunge din ce în ce mau mult la concluzii ca vaccinarea nu este bună și voi spuneți ca este bine sa te vaccinezi. Eu i as baga în pușcărie pe oamenii și as închide instituțiile care m-ar obliga sa îmi vaccinez copilul.

  • Doamna.draga.dv.credeti.ca.noi.ceilalti.parinti.nu.avem.nicio.o.cunostinta.asupra.vaccinurilor.sau.credeti.ca.puteti.dv.sa.iubiti.mai.mult.copii.mei.ca.mine.nu.sunt.de.acord.cu.asemenea.otravurii.copii.mei.sunt.sanatosi.datorita.impartasanie.mancarii.sanatoase.si.dragostea.cu.care.ii.crestem

 3. Toti oamenii ne nastem perfecti dar ne stricam dea-lungul vietii. Una din metode prin care ne slabim fizic si spiritual este prin medicamente, care nici macar nu sunt menite sa vindece boala ci sa o mentina. Apoi ne miram de ce noile generatii sunt din ce in ce mai proaste, desi nu-mi place s-o admit. Conducatorii nostri isi bat joc de noi, treziti-va!

 4. Exista un articol in constituție care specifică dreptul părinților de a isi educa copiii conform propriilor convingeri moale si religioase. legea este anti constituțională

 5. La mine in liceu medicul cere 5 lei pe scutire. Cum pot avea incredere in doctori daca vad numai medici corupti si oameni care sufera deoarece un doctor nu a facut vaccinul corect.
  Unii copii din vina unui vaccin facut de un medic care a trecut prin facultate cu ajutorul banilor sufera deoarece un dozaj gresit ii poate aduce boli sau chiar moartea.

 6. ROMANIA, DIN NOU POLIGON DE ABUZURI :
  Legislaţia în materie de vaccinuri din alte ţări ale Uniunii Europene omise de maestrul Olszavsky, Bănicioiu si de alti maeştrii vaccinişti :
  >În GERMANIA nu este obligatoriu niciun vaccin, din 1982 conform IFSG (Infektionsschutzgesetz: Legea pentru prevenirea Bolilor Infecţioase). Sunt recomandate doar în anumite cazuri rare(!)sugarilor şi copiilor vaccinurile: DTP, Hib, antipolio, hepatitic B, antivaricelic, antipneumococic şi antimeningococic. Sugarii nu sunt vaccinaţi la naştere. Doar în cazuri de risc înalt se recomandă vaccinul hepatitic B la naştere.
  >În OLANDA nu este obligatoriu niciun vaccin, iar vaccinurile recomandate rar sugarilor şi copiilor mici sunt: antipolio, Hib, DTP, hepatitic B şi MMR (ROR). Nu intră în schemă vaccinul BCG, iar la naştere nu este obligatoriu/recomandat niciun vaccin.
  >În LUXEMBURG nu este obligatoriu niciun vaccin. Sunt recomandate copiilor vaccinurile DTP, antipolio, ROR, Hib şi hepatitic B, la copii. Vaccinul BCG nu intră în schemă, iar la naştere nu este obligatoriu/ recomandat niciunvaccin.
  >ÎN SPANIA nu este obligatoriu niciun vaccin, iar cele recomandate copiilor sunt: DTP, antipolio (VPI), Hib, hepatitic B, MMR (ROR) şi antimeningococic. Nu intră în schemă vaccinul BCG, iar la naştere nu este obligatoriu/ recomandat niciun vaccin.
  >ÎN ANGLIA nu este obligatoriu niciun vaccin, iar cele recomandate copiilor sunt vaccinurile DTP, antipolio, Hib, ROR şi antimeningococic C. Vaccinul BCG este recomandat la vârsta de 10 14 ani şi doar în cazuri de risc înalt, la naştere.
  >ÎN FRANŢA vaccinurile DT, antipolio (VPI) şi BCG (la vârsta de 6 ani) sunt obligatorii la copii pentru a putea frecventa şcoala. Sunt recomandate copiilor vaccinurile Hib, hepatitic B, MMR (ROR), antipneumococic20. Nu este obligatoriu/ recomandat niciun vaccin la naştere.
  >ÎN BELGIA este obligatoriu vaccinul antipolio (VPI) la copii, pentru a frecventa şcoala. Vaccinurile recomandate copiilor sunt: DTP, Hib, antipolio (VPI), hepatitic B, MMR (ROR), antipneumococic şi antimeningococic. Vaccinul BCG nu intră în schemă şi nu este obligatoriu/ recomandat niciun vaccin la naştere.
  >În Italia, sunt obligatorii vaccinurile antipolio (VPI), tetanic, difteric şi hepatitic B, la copii, începând cu vârsta de 3 luni, dar, conform unei Circulare Ministeriale din 24.09.1998, este permisă înscrierea în şcoli şi a copiilor nevaccinaţi. Cu alte cuvinte, nu sunt obligatorii. La naştere nu se efectuează niciun vaccin.
  >În AUSTRIA: nu este obligatoriu niciun vaccin.
  >În ELVEŢIA: nu este obligatoriu niciun vaccin.
  >SUA : O vaccinare obligatorie la copii nu mai există în SUA din primul război mondial, adica de 100ani. Copiii înscrişi la grădiniţele şi şcolile de stat, Conform legii “No vaccination, no school”, trebuie să prezinte dovada tuturor vaccinurilor “recomandate”. Dar, 48 din cele 50 de state din SUA au legi care permit părinţilor scutirea copiilor de la vaccinurile recomandate, pe motive religioase sau CONVINGERI PERSONALE(!!!), excepţie făcând Mississippi şi Virginia de Vest.Toate statele SUA permit, de asemenea, scutiri din motive medicale: copii cu un sistem imun slăbit sau alergie la una din componentele vaccinului etc…
  În ţările nordice nu se vaccinează antiTBC şi nu au bolnavi de TBC !

  • Va inselati, in SUA e o dictatura a vaccinarii infioratoare. Povestea cineva ca a venit cu un carnet de vaccinari din Romania si americanii nu au vrut sa accepte niciun vaccin. Pentru a inscrie copilul la gradinita a trebuit sa-i faca 12 vaccinuri, dupa care i-a facut rapelurile. Nu a avut dreptul sa spuna nimic, ca o luau jandarmii pe sus. Copilul respectiv, cand era la scoala in clasele mici a fost la dentist cu el si i-au facut 5 radiografii dentare in aceeasi zi. La fel daca ziceai ceva si le demonstrai ca nu e permis te luau pe sus. Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem la asa ceva, ca ne-am sapat singuri groapa. Mai bine ne trezim acum cand nu e prea tarziu.
   In Belgia tot asa obligatie…au fost furati copii din casele lor pe motivul asta si acum dictatura e si in Franta. Singurele tari mai libere sunt Germania si Austria, in lume si Japonia e foarte libera, dar se fac presiuni foarte mari asupra ei.
   Cu vaccinarea anti TBC, Romania e o tara cu incidenta foarte mare si daca nu s-ar vaccina nu ar mai ajunge locurile in sanatorii, spitale si policlinici de cati ar fi. Eu stiu ce s-a intamplat cu vacile cand s-a oprit tuberculinarea. S-au inchis ferme intregi; a fost un dezastru. Eu am fost in mijlocul animalelor si le-am vazut cum mureau. Din pacate multi medici nu vor sa faca acest vaccin, nu ii intereseaza. Pe ei ii intreseaza infanrix, ROR (care e criminal), care vin de la companiile farmaceutice. Ei sunt supusi unor “legi” date de “autoritati”, ai caror reprezentanti sunt niste scuzati cretinoizi, care dicteaza dupa cum le bate lor vantul, interesul si comisionul. Este inadmisibil ca niste economisti care nu se pricep la medicina sa ne spuna ce vaccinuri vor ei sa faci, ca totul e bine si frumos si sa avem o tara de copii cu handicap si alte probleme. A tacea in aceste conditii parinti, medici, educatori si tutori este cea mai mare crima. Sa stiti ca e reala povestea cu ROR si autismul. Stiu din viata reala cazuri, nu numai de pe net. Medicii de familie nu vor sa recunoasca. Realitatea oameni buni spune mult mai multe decat orice studiu in lumea asta. Ce vezi cu ochii tai vorbeste de la sine.

   • Nu, nu se inseala STAHANOV, poti face scutire religioasa (sau filosofica), mai usor sau mai greu in functie de stat, si se prezinta in loc de dovada de vaccinare, problema e ca oamenii (americanii) nu sunt informatii si nu stiu de existenta aceste posibilitati 🙂

 7. DANIEL ROXIN, deoarece PERICOLUL VACCINĂRII FORŢATE pt. poporul român este iminent şi uriaş, extrem de importantă şi necesară este realizarea urgentă a unor emisiuni TV pe această temă !

  • ce pericol? numai incompetenti pe aici. esti obligat sa te vaccinezi? de ce? pentru ca daca te infectectezi virusul se poate replica cu variante si asta inseamna ca ii imbolnavesti si pe cei vacccinati deja pt virusul nu mai are aceeasi structura si poate deveni mai rezistent. Habar n-aveti pe ce lume traiti cu prostia voastra. Autismul nu e produs de vaccin..s-a dovedit asta.

   • Ori eşti agent BigFarma, ori ai tocit în stilul clasic, ori îţi lipseşte exact ceea ce susţii că ai : Inteligenţa!
    Cine şi când a dovedit că vaccinarea nu produce autism? Cei care l-au „executat” oribil pe dr. Wakefield ? Aştept bibliografie credibilă, ori poate comentezi cu aceaşi ”omniscienţă” :

    Extras din PROSPECTUL(!) trivaccinului DTP, anti Difterie, Tetanos şi Pertusis, Tripedia produs recent de celebra Sanofi-Pasteur:
    (pag.11)…
    „Adverse events reported during post-approval use of Tripedia vaccine include idiopathic thrombocytopenic purpura, SIDS, anaphylactic reaction, cellulitis, autism, convulsion/grand mal convulsion, encephalopathy, hypotonia, neuropathy, somnolence and apnea” ….

    De remarcat RECUNOAŞTEREA de către PRODUCĂTOR(!) atât a autismului, a encefalopatiei şi epilepsiei ca posibile efecte secundare grave, dar atenţie la SIDS, scris abreviat mascând denumirea înspăimântătoare : Sudden Infant Death Syndrome, adică Sindromul Morţii Subite la Bebeluşi, ce face anual 2500 de victime doar în SUA !

    • Adica unul nevaccinat, fie el purtator e pericol public, pentru ca ii imbolnaveste pe cei vaccinati? E ilogic. Nu vedeti ca suna a manipulare? Cei vaccinati contra unei boli nu o fac sau in cel mai rau caz fac o forma usoara daca o ia de la cel nevaccinat. Din contra cei vaccinati, care fac o forma usoara sau moderata in urma unui vaccin (si in 5% din cazuri se intampla) a bolii ii pun in pericol pe cei nevaccinati, pentru ca aceia iau boala si pot doamne fereste sa o pateasca.
     Da, este reala “povestea” cu autismul, poate in studii scrise s-a dovedit ca nu, dar realitatea arata altfel. Stiti ca am vazut-o cu ochii mei.

 8. Deocamdata totul este gargara propagandistica, nu va iesi in vecii vecilor vreo lege asa cum vor marionetele industriei farmaceutice!

  • Buna ziua Feli,
   Ce mai faci? Din pacate ai fost revelatia companiilor farmaceutice, care multora le-au facut probleme. Acuma preseaza asupra tuturor cu o lege in avantajul lor, si daca o parte din romani sunt afectati, toti suntem afectati…traim laolalta in aceasta tara. Nici nu le pasa lor de binele oamenilor. Sa stiti ca indiferenta e o forma de agresivitate pasiva. As zice eu mai multe, dar nu-mi permite spatiul.

 9. Nenorociții de evrei sioniști vor cu orice preț să șteargă poporul român de pe fața pământului. Tocmai de aceea au închis institutul Cantacuzino prin intermediul jigodiilor politice aservite lor. Dar legea criminală 217/2015 cu ce scop a fost oare creată? E pe față etnocid la adresa poporului român. Cu asta ne-a fericit neamul lui Ana și Caiafă, slujitorii talmudului și cabbalei, viperele apatride crescute la sânul națiunilor!

  • Da Dragos,
   Cineva are curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Mi-am dat seama si eu de lucrul acesta, nu mi l-a spus nimeni sa zic ca stiu din vreo sursa. Slujitorii talmudului si a cabbalei… Nu am mai vazut niciodata oameni atat de inversunati si care privesc cu atata ura in jurul lor. Nu mai au dragoste, compasiune, nu mai nimic omenesc in ei. Trebuie sa o recunosc, dar cu mare durere. Noi oamenii am fost facuti sa ne ajutam unii pe altii, nu sa ne dominam cu forta. La ce le foloseste puterea?

 10. mda, e momentul sa ma dezabonez de la site-urile dvs. in ultima vreme, in goana de publicitate probabil, pe care o inteleg pana la un punct – fiecare trebuie sa traiasca, ati inceput cu subiecte populiste si la limita fictiunii. va urez succes in continuare si mi-a facut placere pana acum sa citesc articolele dvs bine argumentate.

 11. Presupun ca cei care scot legea (statul roman) isi asuma si responsabilitatea/riscurile totale a reactiilor secundare ale vaccinurilor, ca pana acum nu-si asuma nici o raspundere nici statul care le recomanda, nici producatorul care le fabrica si nici medicul care le inocula. Toata responsabilitatea si consecintele cadeau in cârca parintilor pe principiul ca,vezi doamne, au fost de acord cu vaccinarea si, deci, si-au asumat riscul. In cazul acestei cretine legi isi va asuma statul riscurile? Sau riscurile: bani, timp, nervi, efort, durere, in cazul ca ceva se intampla, vor fi asumate tot de patintii obligati de lege?!??!!

 12. In cazul copilului meu, de exemplu, care are risc 60% de a dezvolta o boala autoimuna, (30% din partea mamei, 30% din partea tatalui) si are si dermatita atopica si alergii, deci sistem imunitar hiperreactiv, dar nu ia tratament momentan si medicii au spus ca teoretic ar putea face vaccin :(, daca ceva i se declanseaza ceva (o autoimuna ma refer) cine raspunde?!?!

  • N I M E N I !
   Deşi pare paradoxal într-o lume unde asumarea răspunderii este dusă până la absurd, în cazul „imunizărilor prin vaccinare” ABSOLUT NIMENI NU-ŞI ASUMĂ RĂSPUNDEREA !!! Nici producătorul, nici Ministerul Sănătăţii(?), nici medicul ! Şi se pare că este o stranie politică mondială !

 13. cetățeanul tulburat // 3 octombrie 2015 at 2:30 // Răspunde

  … se aud zvonuri prin târg precum că se fac vaccinurile din fragedă pruncie să nu cumva să devenim cu toții vrăjitori, magicieni cu puteri paranormale, să nu cumva să se dezvolte creierul fiecărui individ și să comunicăm intre noi sau cu cei trecuți dincolo, telepatic, să mutăm lucrurile din jurul nostru prin puterea gândului…mă rog…și alte chestii…și de aceea mai marii lumii umblă cu vaccinul, să le fim sub papuc de la naștere…

 14. Vaccinarea trebuie sa ramana optionala. Doar asa se poate produce selectia naturala prin care mor prostii. Toata lumea se hraneste cu tampenii conspirative, vine cu statistici, dovezi si exemple de “dezastre” produse de industria farmaceutica, de alimentele modificate, de “E”-uri si conservanti, de cat sunt de periculoase medicamentele, dar nimeni nu vede un lucru cat se poate de simplu si evident, care darama orice teorie conspirationista: In ultimul secol, speranta de viata s-a dublat. Pofta buna la mancat rahat…

  • Sa-ti fie tie de bine! Dupa ce ca esti de o ignoranta crasa, mai esti si nesimtit! Nu uita sa te stergi la gura!…

 15. ori cum ai da-o ori cum ai intoarce-o guvernantii tuturor tarilor la presiunea guvernului mondial vor sa reduca populatia pin orice mijloace.prin razboie este costisitor si nu mor citi doresc ei .atunci cea mai sigura metoda mai ale daca devine obligatorie este vaccinarea.(contra apei de ploaie,contra matretii,contravintului etc)nu conteaza deumirea ci efectul in timp.daca copii vaccinati sint scutiti de boli,atunci nu ar trebui sa le fie frica de cei nevaccinat caci numai acestia se vor inbolnavi neavind efect asupra celor vaccinati.

 16. Va spun scurt si la obiect aceste injectii sunt ptr a imbolnavii nu ptr a vindeca.
  Daca era ptr a face 1 bn erau gratuite? Toate aceste injectii provoaca boli pe viitor .

 17. enasoaie gica // 13 ianuarie 2016 at 23:51 // Răspunde

  de ce sa se impuna ceva inpotriva vointei parintilor.pina la maturitate ei raspund de cresterea si educatia propriilor copii.copii care vor fi vaccinati nu vor avea teama de inbolnavire de la cei nevaccinati. asa ca libera alegere conform cu costitutia in vigoare.ori e nevoie de o lege in acest sens pt.ca se moare intr-un ritm prea lent cu dorinta ocultei ?guvernantii chiar vor exterminarea populatiei ? vor sa guverneze peste un popor de oameni bolnavi si timpiti?.

 18. STIMATI FRATI ROMANI CAND VA VETI TREZI SA LUPTATI PENTRU DREPTURILE VOASTRE SA NUMAI SUFERITI PLANGAND COPII VOSTRI CAND MOR PRIN SPITALE VACCINATI CU CINE STIE CE VACCINURI CIUDATE== SI NOI AM FOST VACCINATI DAR NU AM MURIT.
  AVETI GRIJA DE COPILASII VOSTRI.

 19. NU MAI SPUNETI CA PRETEXT PERICOLUL SANATATII , CI SPUNETI ADEVARUL ! CONTROLUL POPULATIEI ( EXPERIENTA SAU REDUCEREA POPULATIEI ) ESTE LUCRU GLOBAL SE STIE !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii