Noutăți

DiCaprio sare în apărarea unei păduri din România: „Guvernul României trebuie să o protejeze! Este una dintre cele mai bătrâne păduri din Europa“

Ecologist de ani buni, celebrul actor american Leonardo DiCaprio (câștigător în acest an al unui Oscar) a introdus și în viața privată principiile unei vieți trăite în acord cu natura. Astfel, în mod surprinzător, actorul obișnuiește să se deplaseze cu bicicleta, are instalate panouri solare pe toate casele pe care le posedă, folosește mașini ecologice și consumă doar hrană bio. Cu alte cuvinte, este un exemplu viu pentru mulți oameni.

Membru în mai multe organizații ecologiste, DiCaprio se implică activ în diverse probleme care țin de ecologie, la nivel mondial. Datorită acestei preocupări, actorul a avut o intervenție pe contul său de Instagram și în legătură cu o pădure bătrână din Argeș, amenințată de defrișările ilegale. Iată postarea făcută de el:

„Voluntarii Greenpeace strâng gunoaie în pădurile din România, lângă lacul Vidraru, în bazinul hidrografic al râului Argeş – o zonă ameninţată de exploatarea forestieră ilegală şi distrugerea pădurii. Luna trecută, voluntari Greenpeace din 11 ţări (România, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Ungaria, Croaţia, Finlanda, Slovacia, Slovenia şi Elveţia) au început să carteze una dintre cele mai bătrâne păduri din Europa, cu scopul de a sublinia necesitatea ca Guvernul României să o protejeze din punct de vedere legal“, a spus artistul, citat de agenţia News.ro.

dicaprio-mesaj

În condițiile în care această intervenție a fost preluată de presa centrală din România, sperăm că ea va influența autoritățile. Mulțumim Leonardo DiCaprio!

Luana Mateescu

vidraru


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on DiCaprio sare în apărarea unei păduri din România: „Guvernul României trebuie să o protejeze! Este una dintre cele mai bătrâne păduri din Europa“

  1. Uoamenii cu un grad înalt de constinta, se unesc chiar dacă sant din culturi diferitelor stima pentru gestul lor!.

  2. E o repostare, nu e scris de el !

  3. Isi spala si el pacatele! Face si el ceva sa mai atraga niste fani! No big deal!

  4. Corect asa trebuie, natura trebuie protejată!

  5. ..Faptul că DiCaprio se implica cumva, este big deal….Dar tu “big deal” ai facut vreodata ceva? sau doar.. cârcotești?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii