Noutăți

DEZVĂLUIRI: Obama a îngropat SUA – În mandatul său a creat o datorie de 9.335 miliarde de dolari, adică 30.000 de dolari / american

Barack Obama efectiv a îngropat America, din punct de vedere financiar, în cei 8 ani de mandat, lăsând SUA cu o datorie suplimentară de 9.335 de miliarde de dolari. Acest lucru este fără precedent și ne arată putreziciunea guvernării democrate.

Ce înseamnă asta pentru populația de 319 milioane de locuitori a SUA? Păi înseamnă 30.000 de dolari pe cap de locuitor, indiferent că vorbim despre oameni cu slujbe, copii, cerșetori sau pensionari. Din punct de vedere al cetățenilor americani care în decembrie 2016 aveau un loc de muncă cu normă întreagă, categorie care se ridică la 124 de milioane de persoane, ar însemna o datorie de 75.000 de dolari pentru fiecare dintre aceștia.

Dar oare cui s-a îndatorat într-o asemenea măsură administrația Obama? Oare nu găștii de rechini financiari din care face parte și George Soros? Evident că da!

Conform Gândul.info, “Datoria de aproape 9.335 de miliarde din timpul preşedinţiei lui Obama este departe de datoriile acumulate în mandatul altor preşedinţi. Datoria este aproape dublă faţă de cea înregistrată în mandatele preşedintelui George W. Bush, când suma s-a ridicat la aproape 4.889 de miliarde de dolari. În momentul în care Obama a fost învestit în funcţie, pe 20 ianuarie 2009, datoria federală era de aproape 10.626 de miliarde de dolari. Miercuri, 18 ianuarie 2017, datoria era de peste 19.961 de miliarde de dolari.”

La datoria totală pe care o are SUA în acest moment (de 20.000 de miliarde), am putea spune că politicienii americani au pus în cărca fiecărui cetățean american o datorie echivalentă cu valoarea unui apartament de 3 camere din România, într-o zonă bună. Dacă o familie are 5 persoane, ea este îndatorată cu 5 apartamente către rechinii financiari privați care sunt la butoane în SUA sau în alte părți.

În concluzie, cea mai bogată țară din lume, cea mai puternică economic și mai tehnologizată nu se poate întreține. Cum e posibil așa ceva? Ce interese se află în spatele acestei îndatorări a poporului american? Cum e posibil ca toate țările lumii să aibă datorii externe? Ce forțe întrețin această nebunie?

Ei bine, atunci când guvernele lumii vor fi oneste și vor arăta cu degetul criminalii economici privați care spoliază toate națiunile, vom avea o șansă să dăm cu ei de pământ, iar națiunile lumii să își recupereze bunurile. Poate Trump va face ceva în acest sens!

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on DEZVĂLUIRI: Obama a îngropat SUA – În mandatul său a creat o datorie de 9.335 miliarde de dolari, adică 30.000 de dolari / american

  1. De fapt se spune in America, ca Obama a indatorat SUA cat toti ceilalti presedinti americani la un loc.

  2. Sant mereu cu ochii pe dvs.in sensul bun,adica imi plac emisiunile dvs.Dar acum sincer nu-mi place cum puneti titlul articolului.Cine sa mai inteleaga ce inseamna 30 000 de dolari,adica la ce va referiti cand afirmati aceasta suma in titlu??Daca sunteti bine informat si stapan pe ce afirmati pt.ce aceasta manipulare din titlul articolului?

  3. Seriooooos? Te-a platit Putin pentru articolul asta, duduie?

    • Nu l-a plătit nimeni. Este adevăr 100%. Pentru marea majoritate a oamenilor, Obama a fost un președinte bun, dar realitatea este cu totul alta. America a cunoscut sub conducerea lui cea mai mare decădere morala posibila, s-a atentat la temelia acestei tari, practic s-a vrut a se distruge principiile cu adevărat sănătoase ale acestei națiuni. In fiecare zi in America nu mai putin de 48.000.000 de americani primeau mâncare de la stat, întrucât nu mai aveau cu ce se hrăni. Nu mai credeți minciunile si manipulările grosolane ale presei din întreaga lume, aservita magnaților globalisti pe care nu-i interesează soarta noastră, ci doar cum sa-si rotunjească veniturile. Dumnezeu sa ne dea sanatate tuturor si sa ne păzească de oameni asemenea fostului președinte, Obama! Doamne ajuta!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii