AIM radionica curs online

Noutăți

DEZVĂLUIRI: Nevasta șefului SIE încasează 84.000 de euro de la OMV Viena, angajată fiind la Spitalul Fundeni!

Ca la noi, la nimenea…

Mihai Răzvan Ungureanu este din nou şeful SIE, numit şi susţinut de Klaus Iohannis. Declaraţia lui de avere depusă pe site-ul SIE pur şi simplu ne închide tuturor gura: Daniela Ungureanu, soţia lui, a încasat inclusiv anul trecut 84.000 euro de la OMV Viena, adică 7.000 euro/lună pentru servicii medicale, deşi lucrează în continuare la… Spitalul Clinic Fundeni ca medic anestezist, ne informează Cotidianul.ro

Prima oară s-a aflat despre incredibila situaţie în care Daniela Ungureanu, soţia şefului Serviciului de Informaţii Externe, figurează pe statele de plată ale unei firme străine care exploatează rezervele naturale ale României, la începutul anului 2012, cînd Mihai Răzvan Ungureanu a fost numit prim-ministru de către Traian Băsescu!

Angajarea Danielei Ungureanu este şi mai ciudată dacă reamintim faptul că, în aceeaşi perioadă, ea era medic anestezist la Spitalul Fundeni Bucureşti şi nu ne putem imagina ce servicii de consultanţă putea să dea… la Viena!!!

Şi acum, cînd soţul ei este iarăşi şeful SIE, Daniela Ungureanu primeşte 84.000 de euro de la OMV Viena

După scandalul din anul 2012, cînd s-a descoperit această situaţie teribilă care vizează chiar trădarea intereselor naţionale, mai ales că MRU este autorul pierderii Moştenirii Gojdu de către România în favoarea Ungariei şi a Tezaurului de la Moscova, toată opinia publică a crezut că Daniela Ungureanu s-a retras de la OMV pentru a nu-i crea probleme suplimentare soţului său.

Ei, bine, nu! Verificând din nou Declaraţia de avere a lui Mihai Răzvan Ungureanu, descoperim că soţia lui primeşte şi azi cei 84.000 euro de la OMV Viena tot pentru „servicii medicale de urgenţă”, deşi este tot medic anestezist la Spitalul Fundeni!

După cum se vede, pentru activitatea unde lucrează efectiv, cea de la Institutul Fundeni, Daniela Ungureanu are un salariu anual de 58.392 lei, adică 13.000 euro, în timp ce pentru activitatea „sub acoperire” de la OMV Viena primeşte 84.000 euro! Chiar nu se întreabă nimeni ce se ascunde în spatele acestei situaţii ciudate? Sau instituţia care ar trebui să-şi pună întrebările acestea este chiar SIE (unde este șef MRU-n.n)?

Ion Spânu

Citește tot articolul și vezi pasajul din Declaraţia de avere a lui MRU depusă în 8 iulie 2015: Cotidianul.ro

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

11 Comments on DEZVĂLUIRI: Nevasta șefului SIE încasează 84.000 de euro de la OMV Viena, angajată fiind la Spitalul Fundeni!

 1. cristian c. n. // 12 ianuarie 2016 at 10:46 // Răspunde

  Ba ne intrebam cu totii,dar nu se gaseste nimeni sa ne dea raspunsul corect.

 2. Matache VOICU // 12 ianuarie 2016 at 11:01 // Răspunde

  și ANI… ANI ce zice și ce face ?

 3. Doar în România trădarea interesului național se face pe față.Dar ar cam trebui sa fie trași la răspundere.

 4. Despre MihaiRazvan Ungureanu, din Wikipedia:

  Din 1985 și până la Revoluția din 1989 a fost membru supleant în Comitetul Central al Uniunii Tineretului Comunist[3][4] dar declară că nu a fost membru al Partidului Comunist Român. 1988 a devenit student al Facultății de Istorie-Filozofie din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, unde a deținut pozițiile de membru al Senatului Universității (1990-1992) și de Secretar Executiv al Asociației Internaționale a Studenților în Istorie, Budapesta – Bruxelles (1990-1993).

  În 1993 a susținut masteratul în Studii Ebraice la Centrul Oxford pentru Studii Ebraice din cadrul colegiului St. Cross al Universității Oxford,[6] iar la 24 martie 2004 a obținut un doctorat în istorie modernă la Facultatea de Istorie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu o teză cu tema „Convertirea și integrare în societatea românească la începutul epocii moderne”, avându-l ca îndrumător științific pe profesorul Alexandru Zub.

  Vorbește fluent limbile engleză, franceză și germană și la nivel satisfăcător limba maghiară ( LIMBA EBRAICA -pe care o vorbeste la perfectie – n-a mai fost trecuta , deoarece Wikipedia o considera ( probabil) pt MRU , LIMBA MATERNA)
  În paralel cu activitatea didactică, conf. dr. Mihai Răzvan Ungureanu a desfășurat și o bogată activitate științifică, fiind membru al Societății Române de Heraldică, Sigilografie și Genealogie a Academiei Române, filiala Iași (din 1993), membru al board-ului științific al Fundației Soroș pentru o Societate Deschisă, Iași – București (1996-1998), director al Centrului de Studii Românești din Iași al Fundației Culturale Române (1996-1999), membru al European Association for Jewish Studies din Oxford, Marea Britanie (din 1997), Senior Fellow al Oxford Centre for Jewish and Hebrew Studies, St. Cross College, University of Oxford, Marea Britanie (din 1998), membru al Consiliului Institutului de Studii Genealogice și Heraldică “Sever Zotta” din Iași (din 1998) etc.
  În perioada 1998-2000, a deținut și funcția de membru al Consiliului Național al Reformei Învățământului din cadrul Ministerului Educației Naționale. Din anul 2004, conduce, în calitate de director, Centrul de Studii Iudaice din cadrul Facultății de Istorie a Universității “Al. I. Cuza” din Iași.
  n perioada 1998-2001, Mihai-Răzvan Ungureanu a îndeplinit funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe. Apoi, este numit în funcția de director general – emisar special al Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud-Est (2001-2003) și coordonator-adjunct al Inițiativei de Cooperare Sud-Est Europeană (SECI) (2003-2004), ambele cu sediul la Viena.

  În paralel cu aceste atribuții, a fost ales ca Președinte al Institutului Român pentru Studii Strategice din București (din 2001), membru al board-ului administrativ al New Europe College din București (din 2002) și membru al board-ului științific al Centrului pentru Politici de Securitate din Szeged, Ungaria (din 2003). Mihai Răzvan Ungureanu deține gradul diplomatic de Ministru consilier (din 2003).

  Ceea ce se desprinde din Biografia lui MRU este faptul ca acest om este ahtiat dupa inalte functii in stat si dupa functii de reprezentare in organizatiile masonice europene si evreiesti. Surprinzator este faptul ca, desi este „roman” care nu traieste in secuime , totusi a invatat limba maghiara, pe care o stapaneste la perfectie.
  Ceea ce se stie mai putin ar fi ca , MRU este mason si agent Mossad. Daca l-ati fi vazu pe când era ministru de externe, vorbind la Universitatea din Tel Aviv; parcă vorbea un israelian sadea, nicidecum un român! Oare in ce hal poti ajunge ca stat, astfel incat un agent Mossad sa devina seful SIE? Raspuns : astazi in Romania este posibil orice.
  Uitati-va cu cata nesimtire si tupeu a consumat ca un NABAB ,din resursele tarii(unguentele siproduse de ingrijire personala ,lichioruri, textile din cele mai scumpe ,vita kobe-un lux culinar, pt cunoscatori) in scurta perioada (din fericire) cat a fost premier, castigandu-si pe buna dreptate, porecla de UNGUENT. Cu siguranta, mare incercare ar da DUMNEZEU neamului nostru daca aceasta jivina ar ajunge vreodata presedintele Romaniei sau din nou prim-ministru!!!

 5. ..gelosilor..

  🙂

 6. Demonstreaza lipsa de sansa a romanilor. Au acaparat totul in interes personal, iar cand au fost prea mici au vandut altora contra unor comisioane grase disimulate sub fuste de neveste, mame sau amante.

 7. rujan lucian // 13 ianuarie 2016 at 2:27 // Răspunde

  sta-ţi linişti-ţi le va veni şi lor timpul! “ce faci ţi se face!”

 8. NU SE STIE, NEVASTA LUI IA COMISOANELE IN LEGALITATE PENTRU EA, PENTRU SERVICIILE LUI MRU ADUSE ALORA CA SA-SI VINDA TARA. PENTRU CA EL NU POATE LUA COMISIOANELE, EL SPALA BANII PE NUMELE LUI NEVASTA-SA

 9. Este destul de simplu, probabil, nimeni nu se gandeste. Acestia sunt bani din dividente. Sotia lui MRU a plasat o suma foarte mare de bani in actiuni la OMV si acum primeste dividente. Intrebarea este alte: de unde a avut ca si angajata a spitalului atatia bani ca sa cumpere atatea actiuni.

 10. Sunt sigur ca a fost angajata datorita competentelor ei deosebite :))))))

 11. Asa sint Kazarii !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii