Noutăți

Dezvăluiri incendiare: extremismul maghiar din așa numitul Ținut Secuiesc. Ce relatează Dan Tănasă…

 •  
 •  
 •  

Șovinism și antiromânism, cultul unor criminali de război antiromâni și antisemiți, încălcarea legilor țării, tentativă de act terorist, discriminarea românilor pe criterii etnice în Covasna și Harghita – iată o parte din tabloul realizat de extremismul maghiar în așa numitul Ținut Secuiesc.

Culmea este că, împotriva realității (precum în cazul Cofariu al anilor 90), tot ei, prin vocea unui Lazlo Tokes sau a altor manipulatori sovini, strigă în toată Europa că maghiarii sunt supuși de statul român la acte inumane de distrugere a identității, că nu au drepturi (deși România este dată drept exemplu în UE în ceea ce privește legislația dată în favoarea minorităților) și că sunt discriminați…

Ei bine, pentru că adevărul trebuie cunoscut, vă invit să vizionați o emisiune cu adevărat incendiară, în care se spun lucruri pe care mulți jurnaliști le evită sau le spun cu teamă (și chiar și atunci arareori și voalat). Împreună cu activistul civic Dan Tănasă, în acest episod al emisiunii Adevăruri Tulburătoare, vă prezentăm mizeria din spatele scenei, aia care poate arunca într-o zi totul în aer, aia care pune sub semnul întrebării viitorul României în actualele hotare.

O emisiune pe care trebuie să o vedeți!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 20:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos

Lansare film documentar: TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ – sâmbătă, 12 noiembrie 2016, de la ora 14:00, la cinematograful EUROPA din București – pe Calea Moșilor nr 127. Vezi aici un Promo al filmului:

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Dezvăluiri incendiare: extremismul maghiar din așa numitul Ținut Secuiesc. Ce relatează Dan Tănasă…

 1. Multa sanatate si perseverenta si rezultate in lupta pentru eliberarea fratilor, surorilor si copiilor noastrii din OMENIA si imprejurimile ei.
  OMENIA = OM-E’N-IA = OM-ESTE-IN-IA = OM-TRAI-ESTE-IN-IA
  UNIRE’N CUGET SI SIMTIRI!

 2. Buletin de Carei // 5 noiembrie 2016 at 16:54 // Răspunde

  In municipiul CAREI din Romania este interzis a se amplasa bustul lui Mihai Eminescu prin hotarare de consiliu avand in vedere ca majoritari sunt consilierii udmr. In municipiul Carei clasele de invataman profesional pentru meserii precum ospatar, vanzator, plapumar, electronist sau tapiter sunt EXCLUSIV in limba maghiara iar romanii trebuie sa plece in alte orase daca vor sa isi dea copii sa invete astfel de meserii. In municipiul Carei inaugurarea Casei de Cultura s-a facut cu program exclusiv in limba maghiara in fata presedintelui UDMR Hunor.In municipiul Carei din Romania orasul este impartit oficial in perimetre etnice cand vine vorba de amplasare busturi ! Bustul lui Avram Ianc u este mereu profanat desi sunt orientate spre el camere de supraveghere video. In municipiul Carei la scoala Vasile Lucaciu geamurile se inchid cu cuiul la propriu. In municipiul Carei drumul spre mormintele romanesti este un cosmar datorita aleilor vechi de peste 30 de ani si nu se aloca bani pentru ele. In municipiul Carei pentru reabilitatea busturilor si monumentelor romanesti nu se aloca nici un fond de catre primarie si ele se fac pe cheltuiala proprie a romanilor! Mai putem scrie pana maine de asuprirea si discriminarea la care sunt supusi romanii din Carei.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii