Noutăți

Dezvăluiri incendiare despre pericolul rețelelor WI-FI, făcute de un fost militar al Marinei Britanice. VIDEO

Comoditatea și lipsa de informație îi face pe tot mai mulți să instaleze în propriile case sau la birou sisteme WI-FI pentru conexiunea la internet. Lumea a mai auzit că radiațiile produse de ruterele Wireless nu sunt tocmai sănătoase dar, atâta vreme cât toți au, mai nimeni nu își pune probleme suplimentare.

Barrie Trower, un fizician englez, fost militar specializat în dezamorsări de bombe al Royal Navy, un om care a cercetat profund domeniul microundelor, publicând o serie de articole științifice în care avertizează despre pericolul uriaș al rețelelor WI-FI, face dezvăluiri incendiare despre consecințele radiațiile acestor dispozitive, dar și despre modul criminal în care autoritățile ignoră niște realități dovedite.

Pericolul acestor radiații pentru sănătatea copiilor, mai ales, este atât de mare încât Barrie Trower spune fără menajamente că un director de școală care introduce o rețea WI-FI în instituția de învățământ ar trebui condamnat la închisoare pe viață. Chiar dacă “sentința” lui pare exagerată la prima vedere, vizionând acest material video de 10 minute cu fizicianul englez, vă asigur că veți fi puși pe gânduri foarte serios!

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on Dezvăluiri incendiare despre pericolul rețelelor WI-FI, făcute de un fost militar al Marinei Britanice. VIDEO

 1. RESONANCE – BEINGS OF FREQUENCY…ceva ce s-ar merita vazut

 2. ne facem rau singuri, dar si propriilor copii… astfel !

 3. Daca respectivul a ajuns la varsta asta dupa ce a ” inghitit ” atatea radiatii cred ca nu ma sperii prea tare de efectul lor.

 4. Chiar dacă ce spune ar fi adevărat, prezentarea este groaznică, iar subtitrarea își bate joc de limba română.
  Spune că a studiat microundele și apoi vorbește despre undele radio, care au o altă frecventă. Haos în univers! Nu m-a convins!

 5. Mihai Lutescu // 3 martie 2016 at 14:21 // Răspunde

  @Unu’ : nici pe mine nu m-a convins, dar undele electromagnetice folosite de telefoane, GPS sau rutere SUNT microunde.

 6. Intradevar wifi-ul este nociv,dar ce faci când nu ai altă alternativă decât prin wifi? Cum te poți proteja?

  • Montezi wifi-ul la distanta, prin cablu. Fie usb + repetor/hub la fiecare 5 m de cablu (in caz de stick usb), fie prin cablu RF de 50 Ohm (RG58 etc.) de la placa/stick-ul wifi la o antena exterioara… Solutii se mai gasesc, nu e chiar imposibil…

 7. cetățeanul tulburat // 7 martie 2016 at 3:28 // Răspunde

  Să ne întoarcem la conexiunea prin cablu 😉

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii