Noutăți

Dezvăluiri incendiare: Cât din pământul României a ajuns în proprietatea străinilor? Video

  •  
  •  
  •  

De 26 de ani, o clasă politică coruptă, incompetentă și trădătoare a distrus România, a lăsat-o fără resurse. O țară care în anul 1990 nu avea datorii externe, care era bine industrializată, cu o agricultură performantă a ajuns astăzi pe butuci – fără industrie, fără agricultură, fără resurse! Aproape totul a ajuns pe mâinile corporațiilor străine.

Totuși, mai aveam ceva: pământul prosper, atât de la câmpie, cât și de la munte… Dar chiar și atât era prea mult ca să fie lăsat poporului român. Prin urmare, corupția și trădarea interesului național a făcut ca astăzi părți uriașe din pământul României să ajungă pe căi directe sau ocolite în proprietatea cetățenilor sau firmelor străine. Evrei, unguri, italieni sau austrieci au devenit mari proprietari de pământ. Iar dacă fenomenul nu se va opri, vom locui într-o țară în care proprietarii pământului acesteia vor fi străinii, românii ajungând doar o forță ieftină de muncă pentru alții…

Invitat în emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realiatea Tv, profesorul Avram Fițiu din Cluj Napoca, unul dintre cei mai importanți specialiști români din agricultură și zootehnie, face dezvăluiri incendiare despre situația pământului României. Cât din pământul României a ajuns în proprietatea străinilor și care sunt consecințele criminale ale acestui fenomen, vă invit să aflați din materialul video de mai jos.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Dezvăluiri incendiare: Cât din pământul României a ajuns în proprietatea străinilor? Video

  1. Avem 14 milioane de ha teren arabil din care 40% apartine unor persoane si firme straine. Ma intreb daca se poate intampla ca, prin absurd, aceste proprietati, unele aflate chiar la granite, cumulate cu ajutorul speculatorilor, ar putea fi donate unui alt stat care ar putea emite pretentii de proprietate asupra pamantului nostru?! Banuiesc ca legile facute de parlamentarii nostri permit acest lucru, asa cum singura lor preocupare din ultimii 26 de ani a fost distrugerea poporului roman prin orice mijloace.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii