Noutăți

DEZVĂLUIRI: Generalul Mircea Chelaru, despre Europa și provocarea REFUGIAȚILOR

 •  
 •  
 •  

Ce anume se ascunde în spatele crizei refugiaților? Ce jocuri geostrategice au generat această uriașă migrație arabă? Qui Prodest? Deși s-au dat multe răspunsuri la aceste întrebări, adevărul nu este pe deplin lămurit…

Consecințele acestei colonizări, încurajate de Germania, sunt imprevizibile. De aceea, avem nevoie de perspectiva unor oameni care cunosc din interior mersul lucrurilor, pentru a înțelege mai bine ce se petrece. În consecință, l-am invitat în emisiunea Adevăruri Tulburătoare, la Nașul Tv, pe Generalul (rez.) dr. Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, detașat militar din partea României în Războiul din Golf, pentru a vorbi despre Europa și provocarea refugiaților.

Vă asigur că veți afla lucruri surprinzătoare!

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

8 Comments on DEZVĂLUIRI: Generalul Mircea Chelaru, despre Europa și provocarea REFUGIAȚILOR

 1. Buna ziua.
  Va multumesc domnule Roxin pentru emisiunile pe care le realizati, pentru invitatii de marca pe care ii aveti in studiou, pentru nivelul cultural pe care il promovati. Va doresc succes, si curaj pentru scoaterea la suprafata a adevaratei istorii romanesti.

 2. Urmatorul pas acum pentru Elita oculta e creearea unei religii noi,mondiale,unice,totul fiind in numele lui Lucifer.Se vrea indepartarea oamenilor de la Dumnezeu.Atata timp cat exista credinta,Hristos ne va salva El Insusi de uneltirile lor. Daca credinta noastra va fi infima ,atunci Hristos ne va lasa si suntem victime sigure.Se vrea distrugerea credintei,in principal a celei ortodoxe,apoi a crestinismului in ansamblu!…

 3. Din păcate. …așa este!:(

 4. Cu mare respect pentru dl. general Chelaru. Musulmanii se ghideaza dupa principiul vietii de apoi, din pacate chiar civilizatia occidentala se ghideaza dupa principiul zilei de azi – maine nu conteaza.

 5. Fabricantu Mariana // 19 octombrie 2015 at 14:50 // Răspunde

  Din punctul meu de vedere, subiectul acestei dezbateri a fost remarcabil tratat. Am urmărit și alte păreri pro și contra, din alte surse de informare, la care adaug propria mea părere subiectivă și îndrăznesc să formulez câteva întrebări… 1) Domnul General Chelaru, prin acuratețea analizei prezentate, mi-a stârnit curiozitatea să întreb dacă este o voce singulară, sau este integrat într-un concert salvator al dezbaterilor pentru țară. Eu personal îmi doresc așa ceva… 2) Identitatea Națională nu se referă numai la limbă, simboluri, port, teritoriu, fond genetic…,…ci și la Resursele Naturale Naționale , de care țara noastră dispune în acest moment…Întrebare…S-a încercat, (pe tăcute, de către forțe oculte )după „Revoluția din 1989 ” , să se stagneze cercetarea și exploatarea Resurselor Naționale ale Subsolului ?…Eu, personal, așa cred. Suntem, practic, legați de mâini și de picioare în privința dreptului nostru legitim de a folosi Resursele Naturale ale țării…Are „Cineva” anumite planuri speciale în legătură cu utilizarea Resurselor Noastre Naționale, de care noi Românii, nu trebuie să avem habar …?…,…3) Vrea cineva, în mod organizat, să secătuiască energia vitală a poporului nostru pentru o mai rapidă capturare a Resurselor Naționale…,… am în vedere– Slăbirea și Degradarea Economiei Naționale, Degradarea Învățământului, Degradarea Sistemului de Sănătate, a Transporturilor, a Turismului, a Culturii, a Armatei…,…4) Sunt SPERANȚE pentru ROMÂNIA, ca elitele culturii naționale ale momentului să facă un tur de forță și să se organizeze într-un „PLAN BENEFIC DE SALVARE NAȚIONALĂ”…în acest ultim ceas…?…Întrebări sunt mai multe… Nu mai avem timp nici măcar să ne fie frică să ne spunem punctul de vedere…Avem nevoie de OAMENI POTRIVIȚI pentru acest moment istoric… Eu personal, aștept o generație salvatoare ca cea de la 1848…

 6. Ştiind că e de formaţie militar, nu m-am aşteptat la dezvăluiri spectaculoase sau la strategii de apărare. A fost suficient că a vorbit despre diferenţa dintre islamism şi mahomedanism, e un început pentru cine vrea să înţeleagă cum sunt cei care alcătuiesc valul de nechemaţi.
  Dintr-un articol excelent, de Vlad Petreanu: „Da, este Islamul”:
  … “în timp ce Iisus Hristos a fost un nepoftit şi un contestatar al statului iar creştinismul n-a devenit religie oficială decât la sute de ani după moartea sa, Mahomed a fost nu doar un profet, ci şi un judecător suprem şi un lider politic care a cucerit şi apoi a guvernat comunitatea religioasă pe care a creat-o”. Islamul n-a fost niciodată subordonat politicii – a fost politica, şi tot ce-l defineşte nu este reformabil şi nici modernizabil pentru că, aşa cum am văzut mai sus, ar însemna ca Allah însuşi să fie pus sub semnul întrebării. De aceea prind atât de greu în lumea islamică (sau deloc) drepturi universale şi principii fundamentale precum egalitatea între sexe, domnia legii, drepturile civile, statul de drept, în esenţă, pentru că ele nu sunt postulate în Coran şi nici în Hadith.”

 7. Ar fi de dorit ca aceste video-uri sa aiba si subtitrare ( cel putin rezumat) nu toata lumea poate asculta 🙁

 8. Felicitarii pentru luarea “valului de pe ochi” . Foarte buna expunere.
  Avem nevoie de asemenea Apostoli ai Civilizatiei Europene .

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii