Noutăți

Dezvăluiri explozive: Uniunea Europeană între ideal si agonie. Istoria așa cum nu ți-o spune sistemul…

Dezvăluiri bulversante despre marii asasini economici, interesele marilor puteri, UE, islamizarea Europei, Rusia, SUA și distrugerea României… Un punct de vedere asupra căruia merită să medităm.

***

Te invităm să urmărești emisiunea ”TREZEȘTE-TE, GHEORGHE – TREZEȘTE-TE, IOANE!” din 21.04.2016, realizată şi moderată de Miron Manega.

Tema emisiunii este „Uniunea Europeană între ideal și agonie” și îl are ca invitat pe istoricul militar Mircea Dogaru, în calitate de expert istoric al Uniunii Camerelor Experților Europeni.

Emisiunea lămurește compatibilitatea naționalismului cu principiile Uniunii Europene, așa cum le-a formulat Robert Schumann, fondatorul și ideologul acestei structuri geopolitice. Acesta nu era pentru o Europă globalistă, ci pentru o Europă a națiunilor, așa cum susține, printre alții, și Marine Le Pen, preşedintele Frontului Naţional din Franţa, care a vizitat de curând România…

Miron Manega

Sursa: Certitudinea.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Dezvăluiri explozive: Uniunea Europeană între ideal si agonie. Istoria așa cum nu ți-o spune sistemul…

  1. Am urmarit-o acum cateva zile si este extraordinara,cam ca toate emisiunile realizate cu domnul Dogaru.Va felicit pentru popularizarea emisiunii,merita din plin!

  2. cetățeanul tulburat // 12 ianuarie 2017 at 8:25 // Răspunde

    uniunea europeana…O mare păcăleală! Uniunea bandiților economici în frunte cu Soros și Rothschild care conduc toți mapeții de la Bruxelles spre mult visata globalizare și a exterminarii umanității pe orice cale… niște reptile obosite care trebuiesc torturate…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii