Noutăți

DEZVĂLUIRI: De ce a creat George SOROS criza refugiaţilor care ZGUDUIE bătrânul continent?

 •  
 •  
 •  

Un punct important de pe agenda miliardarului american George Soros pare a fi distrugerea graniţelor naţionale, ne spune Evz.ro

Multă lume crede că această situaţie a fost determinată de războiul civil care răvăşeşte Siria. Dar v-aţi întrebat vreodată cum de oamenii aceştia, refugiaţii, au ştiut, brusc, că Europa îţi va deschide porţile şi îi va pofti înăuntru?

Criza refugiaţilor nu este un fenomen care s-a produs în mod natural. Mai mult, debutul său a coincis cu donaţiile băneşti oferite de Fundaţia pentru o Societate Deschisă a lui Soros (Open Society Foundation – OSF) Institutului de politici pentru migraţie şi Platformei pentru cooperare internaţională în privinţa migranţilor fără documente.

Ambele organizaţii susţin aducerea musulmanilor din lumea a 3-a în Europa, mai scrie garretgalland.com.

În 2015, un reportert al Sky News găsea în insula grecească Lesbos “ghidul de buzunar al migrantului” (Migrant Handbooks). Mai târziu a ieşit la iveală că respectivele cărticele le fuseseră înmânate migranţilor, înainte de a se aventura în traversarea Mediteranei, de către un grup numit “Bine aţi venit în Uniunea Europeană” (“Welcome to the EU”), grup care, potrivit Zero Hedge, este finanţat – aţi ghicit – chiar de către Fundaţia pentru o Societate Deschisă (OSF).

Aşadar, Soros nu doar este omul care dirijează din umbră organizaţiile care susţin venirea migranţilor musulmani din lumea a treia în Europa, miliardarul de 85 de ani este însuşi arhitectul “Planului Merkel”.

“Planul Merkel” a fost creat de think-thank-ul “European Stability Initiative” al cărui preşedinte Gerlad Knaus este un apropiat colaborator al Fundaţiilor pentru o Societate Deschisă.

De ce este interesat Soros să umple Europa cu aceste hoarde de musulmani?

Pentru că miliardarul american a pariat împotriva burselor americane. El anticipează că haosul din Europa va contamina şi SUA, ceea va duce la o prăbuşire în spirală a burselor americane.

Umplerea bătrânului continent cu milioane de musulmani neasimilabili va avea drept consecinţă directă haosul economic şi social, haos de care Soros va profita din plin din moment ce tentaculele sale controlează cele mai importante evenimente geopolitice, opinează David Galland de la garretgalland.com. Şi este deja un fapt ultracunoscut că bătrânul miliardar american a profitat de haos de nenumărate ori de-a lungul timpului.

Soros intenţionează să distrugă frontierele naţionale şi să creeze o structură guvernamentală globală cu puteri nelimitate. Declaraţiile şi acţiunile sale asta par să transmită, fiind convins că liderii naţiunilor europene vor deveni în scurt timp marionete în mâinile sale.

Citește mai mult aici: Evz.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

7 Comments on DEZVĂLUIRI: De ce a creat George SOROS criza refugiaţilor care ZGUDUIE bătrânul continent?

 1. Wishwell Clara // 12 iulie 2016 at 17:28 // Răspunde

  Asta merita spanzurat!

 2. Si?…ce-i ma i foloseste,va trai vesnic??

 3. Acolo unde există o autentică autoritate statală democratică patrioată sau chiar diktatorială, este exclusă orice tentativă de JAF, DISTRUGERE şi CONTROL din partea hienelor globaliste neomarxiste !
  Guvern naţional cinstit al unui stat poate bloca legal şi democratic jefuirea pădurilor sau a gazelor, cumpărarea pe nimic a terenurilor, distrugerea industriei sau chiar al culturii multiseculare şi a valorilor neamului, impunerea unor legi aberante şi devastatoare ! Deci Statele naţionale sunt obstacole în calea JAFULUI şi KONTROLULUI MONDIAL ABSOLUT ! Marx şi Lenin au spus-o de nenumărate ori negru pe alb : distrugerea naţiunilor, distrugerea religiilor(mai ales a creştinismului!), anularea moştenirilor, distrugerea familiei tradiţionale şi a proprietăţii private, etc….. De aceea stăpânii lui Soroş, ai căror străbunici au fost adevăraţii iniţiatori şi finanţatori ai comunismului mondial, consideră că aceste “obstacole” trebuie distruse prin orice mijloace!
  Trist e că, deşi serviciile secrete europene au tone de dovezi indubitabile despre intenţiile distrugătorilor Europei tradiţionale, nu a îndrăznit nimeni dintre cei care pot şi ştiu, să dea dovadă de curaj, spirit de sacrificiu, să-şi ia inima-n dinţi şi să-i aresteze pur şi simplu pe aceşti(extrem de puţini!) păpuşari şi pe marionetele lor trădătoare !
  Ar fi un semnal/precedent extrem de important pt. toată Europa atrofiată incredibil!

 4. simon petru // 13 iulie 2016 at 11:01 // Răspunde

  Evreii …precum Rothschild Rockefeller, Soros, Kissinger etc. au in plan distrugerea rasei ariene si in mod special al crestinismului cu ajutorul musulmanilor pentru infiintarea Noii Dez-Ordini Mondiale kazare ( fals -yehudimice ) !

 5. Ofensiva politico-economica a lui Soros se impleteste strans cu politica distrugerii identitatii nationale, a identitatii de gen, a familiei heterosexuale, si promovarea mascata a homosexuialitatii. Parca ar dori distrugerea civilizatiei crestine de pe urma careia a profitat din plin, inclusiv fratii lui evrei.

 6. Asta crapa sigur pana atunci! Este ca o ciuperca uscata deja. La 85 de ani, indiferet cati bani o avea, poate sa crape in orice moment! Sa ne bucuram de asta 😀 fara sa ne facem “inima rea”. Si daca crapa, nu duce nimic cu el. De noi depinde in exclusivitate daca poate sa-si realizeze visele sau devine neputiincios 🙂

 7. explicatie e cam simplista

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii