Noutăți

DEZVĂLUIRI: Cum acționează un asasin economic? O mărturie care îți arată, indirect, cum a fost jefuită total și România. Video

  •  
  •  
  •  

Documentarul este o prezentare ținută de John Perkins, autorul cărții „Confesiunile unui asasin economic” (disponibilă aici  http://bit.ly/ConfAsasinEconomic). Autorul descrie cum era trimis în țările din Lumea a Treia pentru a pregăti, prin mită și înșelăciune, „intrarea” FMI-ului. (Ne cerem scuze că vă prezentăm un clip cu unele greșeli în subtitrare, dar a fost distribuit cu traducerea pe alocuri neglijentă; cel mai important este mesajul filmului.)

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on DEZVĂLUIRI: Cum acționează un asasin economic? O mărturie care îți arată, indirect, cum a fost jefuită total și România. Video

  1. Bun, şi dacă e aşa, cum putem noi să visăm la o ţară normală? Să-i schimbi pe cei care votează cu persoane corupte şi să-i educi peste noapte, nu poţi şi alte probleme etc etc. Dacă încerci să implementezi măsuri pentru a-ţi dezvolta ţara, vor veni peste tine şi te vor înlătura de la putere. Soluţia…?

  2. Un pic manipulator filmuletul. Recunoastem scenariul, pentru ca l-am trait si il mai traim inca, dar se vorbeste despre tari din America de sud si Asia, dar despre Romania sau alte tari europene nu se spune nimic. Tragem concluzia, ca si comentatorul de mai inainte: Atunci ce mai putem face? Lasam totul asa cum este, pentru ce sa ne mai chinuim, sa ne razvratim, ca oricum nu conteaza, cine vrea sa faca ceva, va fi eliminat.HAIDE-TI FRATILOR SA DORMIM CA E TOT CE PUTEM FACE.
    Tragic.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii