Noutăți

DEZVĂLUIRI: Au fost făcute publice NOI DOCUMENTE legate de urmărirea și asasinarea lui Mihai Eminescu, în urmă cu DOUĂ zile…

Jurnalistul Miron Manega, alături de Prof. Univ. Dr. FLORIN CRISTIAN GHEORGHE, președintele Asociației Europene a Cadrelor Didactice și editor al revistei CUGETAREA EUROPEANĂ, au făcut publice NOI DOCUMENTE legate de urmărirea și asasinarea lui Mihai Eminescu, în episodul de joi, 14 iunie 2018, al emisiunii ”TREZEȘTE-TE, GHEORGHE TREZEȘTE-TE, IOANE!”, difuzat pe 6 Tv. Îl puteți viziona mai jos…

Documentele au fost deja făcute publice în CUGETAREA EUROPEANĂ, iar o parte din ele au fost preluate în numărul 16 al revistei CERTITUDINEA. Toate acestea, adăugate la documentele deja cunoscute și făcute publice (cu oarecare discreție) impun adevărul că vinovat principal în eliminarea din spațiul public și, în ultimă instanță, de asasinarea lui Eminescu este nimeni altul decât marele „protector” al poetului, TITU MAIORESCU. Ceea ce va determina, credem, rescrierea istoriei literaturii române. Emisiunea este prilejuită de data de 15 iunie, respectiv împlinirea a 129 de ani de la moartea lui Eminescu.

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on DEZVĂLUIRI: Au fost făcute publice NOI DOCUMENTE legate de urmărirea și asasinarea lui Mihai Eminescu, în urmă cu DOUĂ zile…

 1. Despretuind Biserica noastra nationala si injosind-o, atei si francmasoni cum sunt toti, […] romanul ajunge a se simti strain in tara sa proprie.
  ( Mihai Eminescu, 14 august 1882–“Timpul”)
  Cum sa nu-si fi dorit dorit papusarii straini si cozile lor de topor din Romania, ca sa scape de aceasta “lumina peste timp” a spiritualitatii si culturii romane, cel ce era, nu doar poetul,scriitorul si gazetarul de geniu al romanilor, dar si un mare patriot, sustinator si organizator al romanilor din Diaspora!

 2. Cum sa nu-si fi dorit dorit papusarii straini si cozile lor de topor din Romania, ca sa scape de aceasta “lumina peste timp” a spiritualitatii si culturii romane, cel ce era, nu doar poetul,scriitorul si gazetarul de geniu al romanilor, dar si un mare patriot, sustinator si organizator al romanilor din Diaspora!
  “Despretuind Biserica noastra nationala si injosind-o, atei si francmasoni cum sunt toti, […] romanul ajunge a se simti strain in tara sa proprie.”
  ( Mihai Eminescu, 14 august 1882–“Timpul”)

 3. Tot respectul, toata admiratia pentru domnul Manega si munca domniei sale, dar si pentru invitatii domniei sale, oameni adevarati si patrioti ! Sa ne traiti, ca avem nevoie !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii