Noutăți

DEZVĂLUIRI: Adevărata față a lui Merkel. Cum i-a trădat pe germani în privința migranților

Activenews.ro: După cum se poate vedea din filmulețul de mai jos, postat pe Youtube, Angela Merkel nu a fost mereu pro-migranți. Merkel dovedește că s-a folosit de poziția sa ulterioară pro migrație, promovând așa zisa politică a ușilor deschise pentru a câștiga putere într-un regim german controlat de stânga.

Angela Merkel este un politician de carieră care în trecut a avut opinii complet diferite față de cele din ultimii ani. În anul 2000, Merkel afirma: „Societatea multiculturală nu este o formă viabilă de viață și cred în asta”.

Mai târziu, în 2002, acuza guvernul de la acea vreme pentru că nu avea o limită în privința migrației, afirmând: „Înainte de a primi alți imigranți, trebuie să îmbunătățim în primul rând integrarea copiilor străini care trăiesc în  această țară”.

Merkel, care a devenit cancelar în 2005, declara în 2010, înainte de a deveni o mare susținătoare a intrării migranților în Germania, că muncitorii migranți au mințit, iar multiculturalismul a eșuat complet: „Suntem un stat care, începând cu anii ’60, a adus lucrători migranți în Germania. Acum trăiesc cu noi, ne-au mințit o vreme. Aceasta nu este realitatea.  Încercarea de a spune că se va face ceva multiculturalism aici și că vom trăi unii lângă alții este o încercare care a eșuat! A eșuat complet!”.

În ciuda acestor declarații readuse acum în atenție de site-ul Voice of Europe, Merkel  a reușit să facă exact contrariul a ceea ce promitea. Nu doar că nu a limitat intrarea migranților în Germania, ba mai mult, ea a deschis frontierele, acceptând, din 2014 până acum, 1.6 milioane de migranți. (Citește mai mult: ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii