Noutăți

DEZVĂLUIRE: România vrea să aducă în țară 500.000 de muncitori pakistanezi (musulmani)

Gluma se îngroașă! Dacă înlocuirea românilor plecați peste hotare nu s-a reușit cu ajutorul așa-zișilor refugiați (majoritatea migranților care au ajuns în Europa în anii trecuți nu erau sirieni!), s-a găsit o altă soluție – muncitorii din Pakistan, o țară musulmană cu o abordare religioasă destul de radicală.

Cine are nevoie de o astfel de forță de muncă? Păi, afaceriștii români și străini șmecheri, care dau salarii atât de mici, încât nu poți avea o viață decentă în România. În consecință, vor să aducă 500.000 de muncitori pakistanezi, ca să îi înlocuiască pe românii plecați peste hotare.

Situația este cruntă și de ea este responsabil și statul român ticălos. De ce ticălos? Pentru că situația grea a firmelor și a forței de muncă din România a fost provocată de politicile economice criminale, perdante ale politicienilor noștri, în toți cei 30 de ani de guvernare post 1989!

Iată care este informația explozivă oferită de Profit.ro:

“Ministerul pentru diaspora și dezvoltarea resurselor umane din Pakistan a convenit să trimită în România peste 500.000 de muncitori până în 2020.

Decizia este în urma unei oferte prezentate de ambasadorul român în Pakistan, Niculaie Goia, într-o întâlnire oficială cu Sayed Zulfikar Abbas Bukhari, asistent special al premierului pakistanez, potrivit presei locale.

Acum, Goia ar fi declarat că România ar putea avea nevoie de aproximativ 1 milion de angajați străini calificați și necalificați.” (Află mai mult aici: Profit.ro)

Prin urmare, situația este gravă și poate deveni periculoasă în timp. Dacă acești oameni  vor fi lăsați să ne administreze viitorul, atunci ne putem aștepta ca în 10 ani să avem și noi probleme similare Franței. Că și acolo acolo, colonizarea țării a pornit de la perioada în care au fost aduși muncitori din coloniile franceze. care nu au mai plecat și care au creat astăzi, în Franța, un stat în stat!

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on DEZVĂLUIRE: România vrea să aducă în țară 500.000 de muncitori pakistanezi (musulmani)

  1. Situatia este mai mult decat grava. Lucrez la o firma de resurse umane. Legislatia actuala este pur si simplu impovaratoare pentru cei ca noi, care macar prin leasingul de personal incercam sa tinem o legatura cu cei plecati peste granita la lucru. In prezent este o presiune foarte puternica din partea statelor vestice ca noi sa renuntam la acesti angajati spre a fi angajatii directi ai societatilor utilizatoare, in timp ce in tara ni se pun tot felul de oprelisti, pornind de la obtinerea stupidului formular A1 (care in vest se poate acorda in 2-24 ore) prin interventii speciale, costuri si dosare interminabile, la TVA (atentie, taxa chipurile este pe valoarea adaugata… la salarii) la controale de la ITM si ANAF. La ultimul control de la ANAF ni sa spus ca ei il inteleg pe vai sarrracul cetatean german suparat ca venim noi si ii luam locul de munca. Am crezut ca nu aud bine, oare functionarii publici germani impartasesc aceeasi compatimire pentru sarrracii noi?

  2. Situatian este mai mult decat grava pentruca forta de munca sosita in tarile vestice NU le-a adus acestora ceea ce le trebuia, niste persoane competente, sau invatabile. Musulmanii carora nu le-au convenit regulile din companiile franceze au bagat frica in acestia prin razbunari sangeroase, incenderi, taieri de capete, si nu s-au dus la scoli ca sa invete sa fie umili, supusi, etc ci au creat state in state, enclave. Este grav ca cererea a venit de la un român, nu de la un Pakistanez, Dumnezeu sa il vada si impreuna cu el pe toti aceia care chiar cred ca ei vor fi scutiti de rezultatul propriilor lor actiuni.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii