Noutăți

Dezvăluire din anchetă. Dincă, testat de agenți FBI cu capacităţi paranormale…

Din echipa de agenți FBI, venită la București, special pentru Gheorghe Dincă, fac parte specialiști în analiza comportamentală şi mediumi care au dovedit că au capacităţi paranormale. Dezvăluirea a fost făcută, în exclusivitate pentru EVZ, de dr. Gheorghe Alexandrescu, medic legist, fost șef al Laboratorului de Prosectură al Institutului Național de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici”, dar și de experți criminaliști.

Întrebat de ce a fost necesar ca Gheorghe Dincă să fie supus unei analize comportamentale de către FBI, în exclusivitate pentru EvZ, dr. Gheorghe Alexandrescu a explicat:

 „Legislaţia noastră prevede examen medico-legal – care include si consult psihologic cu testele specifice – în materia penală pentru precizarea discernământului în momentul săvârşirii  faptei infracţionale dar şi în materia civlă, pentru precizarea capacităţii de testare în vederea întocmirii unui act de dispoziţie, cum ar fi un testament etc. sau stabilirea capacităţii de exercitare a unor activităţi, cum ar fi capacitatea de conducere auto, port armă, etc. şi, oricând, există suspiciuni asupra stării psihice a unor persoane.

Însă (așa cum este și cazul suspectului din Caracal n.r.), analiza comportamentală şi colaborarea cu mediumi care au dovedit că au capacităţi paranormale în unele cazuri de dispariţie sau omor, reprezintă achiziţii mai recente”.

Citește mai mult: Evz.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii