Noutăți

Dezastrul se accentuează: alți 400.000 de refugiați pornesc chiar acum spre Europa. Ce ne facem?

Dezastrul arab, pornit cu așa numita “Primăvară Arabă”, devine din ce în ce mai greu de gestionat. Victime ale jocurilor geostrategice pentru putere și resurse duse de Puterile occidentale și Rusia, arabii care nu mai au unde să stea, pentru că locuințele le sunt distruse  de război, iau calea occidentului, ca singură soluție. Profitând de iresponsabilitatea autorităților europene, valuri de imigranți din alte zone li se alătură refugiaților reali și pătrund împreună pe teritoriul european.

Desigur, o astfel de ocazie este speculată și de teroriști care și-au trimis probabil mii de fanatici în Europa, așteptând un semn pentru a se arunca în aer și a destabiliza Bătrânul Continent.

Criza imigranților se accentuează. “Aproximativ 60.000-70.000 de persoane din tabere de la nord de Alep (Siria) se îndreaptă către Turcia”, a declarat prim ministrul turc Ahmet Davutoglu, adăugând că 300.000 de locuitori din oraş sunt pregătiţi să le urmeze. (conform Evz.ro)

Conform estimărilor specialiștilor, aproximativ 4 milioane de refugiați și imigranți vor intra în Europa până anul viitor.

În acest context, ipocrizia secretarului de stat american, reprezentantul uneia dintră țările care, alături de Israel și alte forțe occidentale, sunt în spatele declanșării Primăverii Arabe, nu poate decât să ne revolte: “Faptul că oamenii au ajuns să mănânce iarbă şi frunze, să ucidă animale rătăcite pentru a supravieţui ar trebui să afecteze conştiinţa tuturor popoarelor civilizate şi să ne amintească faptul că avem cu toţii obligaţia de a îndrepta această situaţie”, a subliniat John Kerry (conform Evz.ro). Desigur, îndreptarea acestei situații înseamnă destabilizarea Europei prin primirea a milioane de refugiați și obligarea tuturor țărilor din UE să plătească factura eliberată de intriganții care vor să pună mâna pe resursele arabe.

Fără îndoială că drama refugiaților este reală: milioane de oameni au ajuns ai nimănui, la limita supraviețuirii. Eu sunt convins însă că totul are în spate un plan bine gândit, cu două ținte în curs de realizare: confiscarea resurselor arabe și distrugerea identitară a Europei, în spiritul perversului Plan Kalergi, gândit de acum aproape 100 de ani.

În condițiile în care toată lumea știe cine a declanșat dezastrul arab, întrebările care se pun sunt următoarele: de ce nu suportă consecințele acestui dezastru doar țările care l-au generat? De ce liderii multor țări europene nu se opun? Cât de aservită este Europa unor interese din afara granițelor ei?

Ceea ce este greu să prevadă cu exactitate păpușarii planetei este cât de mult se vor radicaliza europenii. Dacă în următorii ani naționalismul popoarelor europene va triumfa în alegeri, planul multiculturalizării Europei va fi pus pe butuci. Nimeni nu poate să prevadă chiar totul. Ceea ce se petrece acum ar putea să aibă exact efectul opus dorințelor apologeților Noii Ordini Mondiale: trezirea conștiinței naționale la popoarele europene și dorința de a-și conserva identitatea și tradițiile cu orice preț! Să sperăm că așa va fi!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

7 Comments on Dezastrul se accentuează: alți 400.000 de refugiați pornesc chiar acum spre Europa. Ce ne facem?

 1. Cea mai bună armă de apărare este atacul . Păi nu spuneați că există un plan pentru Europa ? Dacă nu există un plan de apărare vom suporta consecințele .

 2. N-au ce cauta in Romania!

 3. cristian c. n. // 6 februarie 2016 at 13:40 // Răspunde

  Pusca si cureaua lata.

 4. (…adevarata problema sunt marii papusari mondiali care se joaca cu destinele a milioane de oameni randuind totul ca la o partida de sah dupa bunul plac si propriul interes…)

  Sa speram intr-o trezire exponentiala a constiintelor natiunilor europene si lideri pe masura! Asa sa fie!

 5. 1)Verde-n faţă : Evreica Barbara Lerner Spectre soţia rabinului Stokholmului, fondatoare organizației evreieşti Paideia (cu ajutorul Guvernului Suediei, pe banii suedezilor), a declarat în 2010 la Stockholm că Europa trebuie să devină multiculturală, criticând-o că e încăpăţântă, nu s-a transformat încă şi nu a învăţat lecţia multiculturalităţii. Europa trebuie să facă transformări uriaşe în această privinţă şi în viitor nu va mai fi compusă din state etnic monolitice aşa cum au fost în ultimele secole. Chiar dacă europenii resping asta, Europa nu va supraviețui fără această “transformare extraordinară” în acceptarea multiculturalismului şi(ATENŢIE!) fără rolul conducător al evreilor !!! Potrivit ei, este necesar un grup special de oameni pentru a conduce centralizat și de a controla pe toate celelalte în rezolvarea problemelor multiculturale ale Europei. Barbara ne cam spune pe şleau că evreii vor fi aceia care vor conduce şi organiza viitorul Europei !!!
  2)Conform raportului ONU(!) difuzat la New York în ianuarie 2000 – „Population division”: „…Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi !” Interesantă şi înspăimântătoarea cifră(nejustificată public) de exact 159milioane migranţi confirmă că este invazia multiculturală este un plan stabilit de mult timp !

 6. Salut Daniel. Comentariile tale sunt de bun simt dar uiti ca unirea triburilor europene )asimilarea unora de catre altii)a inceput cu ceva vreme in urma. Crearea asa zisei UE inroducerea unei monede ce se vrea unice(Euro)etc. Sa nu uitam disperarea multora, care plangeau ca Romania este tinuta in afara Europei:)Cat despre insinuarea ca doar USA este responsabila cu Primavara Araba cred ca ar trebui sa privesti si prin gradina europeana sau alte parti. Priveste doar la Europa.Stii ca o uniune intre triburi functioneaza cu greutate daca nu exista un limbaj comun. Incearca sa il pui pe nenea Ion sa dea la sapa in curtea lui Ingmar….si exemplele pot continua la nesfarsit. In fine bafta cu site-ul si sper sa poti continua munca ta la acelasi nivel pentru multi ani de acum inainte.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii