Noutăți

DEZASTRU: Prim-ministrul Poloniei: PATRU milioane de imigranți sunt HOTĂRÂȚI să vină în Europa!!!

  •  
  •  
  •  

După o luptă crâncenă pentru a impune cotele obligatorii de refugiați în toate țările membre UE, politicienii europeni susțin că până la Crăciun vor trebui din nou repartizați circa un milion de nou veniți. Și este de-abia începutul. Semnalele celor două zile de summit (JAI și Consiliul European) de la Bruxelles și ale zilelor întregi de negocieri aprinse de dinaintea lor demonstrează că uriașa criză a imigranților din UE este abia la începutul ei și că ea va exploda spre sfârșitul anului, se arată într-o analiză cutremurătoare realizată de The Guardian.

Conservatorul Donald Tusk, președintele polonez al Consiliului European, care a condus summit-ul, nu l-a convocat înainte de a vizita taberele care adăpostesc circa patru milioane de sirieni în Iordania, Liban și Turcia. A fost șocat de ceea ce a văzut.

La sfârșitul summit-ului, el a declarat că valul de imigranți care vor veni în Europa va fi mult mai mare. Părea sigur că aproape TOȚI din aceste tabere sunt hotărâți să plece spre continent de vreme ce s-au convins că vor fi bine primiți.

Potrivit informațiilor furnizate de serviciile secrete Bruxelles-ului și confirmate de organizațiile de ajutor din aceste zone, un „declic psihologic” în masă s-a produs în taberele din Orientul Mijlociu primăvara aceasta. De atunci, în mințile marii majorități a celor patru milioane de refugiați s-a întipărit un soi de certitudine că singura lor speranță este să se îndrepte către Europa…

Radu Pădure

Citește tot articolul aici: http://www.evz.ro/marturia-cumplita-a-lui-donald-tusk-patru-milioane-de-imigranti-sunt-hotarati-sa-vina-in-europa-un-milion-vor-trebui-repartizati-din-nou-de-craciun.html

Nota mea (Daniel Roxin): Așa după cum veți putea vedea pe mai departe, politicienii români, în frunte cu Iohannis, vor trăda toate interesele României și vor accepta toate mizeriile noului dictator al Europei, Angela Merkel, care, după cum spunea cineva, a câștigat al Treilea Război Mondial fără să tragă un foc, transformând Europa… într-o Europă germană!

Germania, al doilea cel mai mare exportator de arme din lume, după SUA, nu are nicio calitate morală să ne dea nouă ordine. Indiferent de presiunile economice, de șantajul UE și de amenințările Germaniei, NU TREBUIE să acceptăm sub niciun motiv ISLAMIZAREA României. Responsabilii pentru dezastrul din țările arabe sunt americanii și unele state europene. Doar ei trebuie să suporte consecințele războaielor din Orientul Mijlociu.

Toate aceste adevăruri nu vor conta însă pentru caricaturile care conduc România. Aceste slugi obediente unor interese străine vor executa tot ce li se comandă. Să sperăm că românii de rând nu vor permite islamizarea țării!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on DEZASTRU: Prim-ministrul Poloniei: PATRU milioane de imigranți sunt HOTĂRÂȚI să vină în Europa!!!

  1. Islamiști ne mai trebuie! În rest avem de toate: corupție, delapidatori, ticăloși la putere, s.a.m.d….. Ori, poate ca sunt un rău necesar pentru clasă politică românească: un Tepes “modern”!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii