Noutăți

Despre imperfecțiunile creierului… O perspectivă inedită

Cel mai performant organ al corpului nostru are încă nenumărate mistere pentru noi. Paradoxul este unul evident: ca să îl înțelegem, trebuie să îl folosim chiar pe el pentru a face asta… Desigur, de sute și sute de ani, chiar de milenii, oamenii au încercat să înțeleagă natura minții, să priceapă ce este cu această mare de gânduri care ne invadează, să găsească sediul conștiinței. Și chiar dacă s-au făcut progrese remarcabile, este limpede că suntem încă departe de a-i putea folosi întregul potențial.

Dar, oare, este creierul un organ perfect, unul care nu are nevoie de îmbunătățiri, ci doar de activarea părților sale latente? Invitatul acestei emisiuni, profesorul universitar Adrian Restian, membru al Academiei de Științe Medicale din România, ne spune că poate să ne vorbească de câteva imperfecțiuni ale acestuia. Haideți să vedem ce lucruri inedite are să ne spună, în cel mai nou episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, postat pe YouTube…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Despre imperfecțiunile creierului… O perspectivă inedită

  1. O minunatie de om dom’ profesor asta, un artist de doctor! Il ascultam si ma bucuram, asa, ca prostu’. Iar la faza cu rata… era sa ma spulber de ras!

    O miime de secunda parca am avut sentimentul ca a inviat medicul trac al lui Socrate, de dincolo de milenii.

    Parerea mea este ca mai trebuie invitat dom’ doctor acesta, face bine la cap.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii