Noutăți

Descoperiri care bulversează știința

Știința face progrese extraordinare, cu o viteză pe care omul obișnuit și-o poate imagina cu greu. Dacă aceste descoperiri ar fi folosite în interesul nostru, al tuturor, probabil că în zece ani toată populația planetei ar putea să ducă o viață prosperă, fericită…

Acest lucru nu se întâmplă însă. Mai mult decât atât, deși în ultimele decenii s-au făcut o serie de descoperiri științifice excepționale, care pun întelegerea vieții și a Universului într-o altă perspectivă, ele nu se regăsesc în programa de învățământ a facultăților de specialitate.

În acest episod al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII, difuzat la Nașul Tv, vă propun, alături de invitata mea, doamna lector univ. Dr. Mihaela Gheorghiu, să descoperiți câteva dintre cele mai spectaculoase descoperiri științifice ale ultimilor ani.

Urmăriți cu atenție emisiunea pentru că veți afla lucruri cu adevărat interesante!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare duminică, de la ora 19:00 și, în reluare, miercurea, de la ora 12:30 și sâmbăta, de la ora 22:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

9 Comments on Descoperiri care bulversează știința

 1. in urma cu peste 20 de ani , am vazut la Biserica Sf. Nicolae-negustori , o icoana ruseasca , a Sf.Ioasaf de Belgorod . in icoana era reprezentat Sfantul, cu vesmintele de episcop , intr-un colt de sus era reprezentat Domnul Iisus Hristos in cer, iar de la Mantuitorul pornea un fascicol de raze de lumina(usor divergent)catre capul Sfantului. razele erau reprezentate linear , cu exceptia razei centrale , care era reprezentata ONDULATORIU ! , icoana era realizata inainte de 1918 – sfarsit de sec. XIX ! ma intreb de unde a luat pictorul informatia ? (reprezentare picturala a teoriei ondulatorii a luminii).

 2. foarte interesanta emisiunea , va sugerez sa mai faceti emisiuni cu D-na Dr. Mihaela Gheorghiu de ex. despre APA – suntem 70% apa . ce apa sa bem noi romanii saraci , pentru a ne sustine si pastra starea de sanatate.

 3. Timotei Iliescu // 1 mai 2016 at 19:33 // Răspunde

  O emisiune de exceptie, felicitari d-le Roxin, traim intr-adevar vremuri de revolutie stiintifica, sunt fascinat de evolutia descoperirilor din epoca contemporana…Felicitari!

 4. Excelenta emisiune!

 5. Așa cum realist spunea, la începutul emisiunii, domnul Roxin, actualele descoperiri, uluitoare, în sine, sunt confirmări a ceea ce anticii știau pe baza revelației divine, intuiției și a unei capacități de analiză, net superioare oamenilor de astăzi.

 6. Interesant cum s-a spus in videoclip ca fizica cuantica descrie “lumea particulelor subatomice”.Lumea particulelor subatomice, se aseamana cu lumea noastra: particulele subatomice se afla in electroni care se invart in jurul nucleului, noi ne aflam pe Pamant, care se roteste in jurul Soarelui.
  Cum ar fi daca si noi, fiintele de pe pamant am fi niste particule subatomice la randul nostru ? 🙂

 7. Pirjolea Ioan // 21 mai 2016 at 15:35 // Răspunde

  In concluzie, “DORUL DE CASA”, de fapt, este rezonanta cu apa pe care am baut-o cand eram copii, lucru pe care l-am mai auzit in alta circumstanta…fara legatura cu fizica cuantica…

 8. clonare umana cuantica

 9. Tin sa imi exprim aprecierea si admiratia pentru tot efortul pe care il faceti pentru adevar, dreptate si dragostea pentru semeni. Ma gandesc la acuzele ce se aduc celor ce cred in existenta unui Creator, acuzatii ca sunt impotriva stiintei prin ceea ce cred. A spune pur si simplu ca “tot ce nu se vede si explica nu exista”, e o explicatie simplista si rudimentara, contar oricarei logici si a bunului simt. Aduce aminte de ceea ce Stalin le spunea tinerilor comunisti: Dumnezeu nu exista, dar noi trebuie sa luptam din toate puterile contra lui Dumnezeu.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii