Noutăți

Deputatul Dorel Căprar: „Proiectul Legii Vaccinării Obligatorii pune în pericol SECURITATEA NAȚIONALĂ” (Video)

  •  
  •  
  •  

Proiectul legii Vaccinării Obligatorii se află de ceva vreme în Parlament și așteaptă dezbaterea finală pentru a fi aprobat. Potrivit acestei legi, atât COPIII, cât și ADULȚII ar urma să fie vaccinați ori de câte ori statul va decide că este necesar. Iar în condițiile în care știm că o serie de politicieni români sau specialiști din medicină au relații apropiate cu corporațiile farmaceutice, putem concluziona că românii ar urma să fie vaccinați și în funcție de interesul Big Pharma.

Ceea ce nu înțeleg susținătorii naivi ai vaccinării obligatorii este faptul că cei care se opun nu sunt neapărat împotriva vaccinării, ca procedeu medical, ci împotriva abuzului, împotriva dictaturii medicale. De aceea, îi întreb pe aceștia: în condițiile în care politicienii români, de 30 de ani, au distrus România și au trădat această națiune cu regularitate, chiar vreți să vă încredințați sănătatea, NECONDIȚIONAT, în mâna lor?

Revenind la subiectul acestui articol, trebuie remarcat faptul că din mijlocul acestei mase de politicieni se mai ridică câteva voci, din mai toate partidele, care trag un semnal de alarmă și ne previn că legea Vaccinării Obligatorii este neconstituțională și ne pune în pericol sănătatea și libertatea individuală.

Printre aceștia se află și deputatul Dorel Căprar. În opinia lui, această lege trebuie respinsă pentru că se situează într-un grav conflict constituţional, lezând drepturi fundamentale ale cetăţenilor români, desfinţând LIBERUL ARBITRU şi afectând evident Siguranţa Naţională a României.”

Deptatul mai spune că NU VOI VOTA O LEGE impusă de OMS (instituţie împotriva căreia SUA – aliatul nostru principal în Pactul Nord – Atlantic a deramarat o amplă investigaţie, suspendând alocarea fondurilor destinate acesteia)”, invocând faptul că multe vaccinuri nu sunt testate pe termen lung și, în consecință, nu le sunt cunoscute cu adevărat toate efectele secundare negative.

Celelalte argumente pe care le invocă Dorel Căprar pot fi aflate din material video de mai jos.

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii